|
||
| en süper en anlamlı en özel şarkıalrından yanlızca biri...anlatılan olay duygu insanı çok etkileyebiliyo..şahsen bu şarkıda ağladığım çok olmuştu.. | ||
|
||
| Çok yerinde bir şarkı yazmış Mor ve Ötesi yine...Böylesi anlamlı bir şarkı olamaz.Müziği zaten bir harika..Ne deyim,MÜKEMMEL!!.. | ||
|
||
Harun'un sesini bir kez daha takdir ettiğim(bu bana düşmez aslında ama)şarkılardan biridir ![]() içerdiği mesaj da çok etkileyici...mvö'yü daha önce bilmeyen birini bile hayran bırakabilecek türden bir şarkı
|
||
|
||
bu şarkı benim gül kendine albümünde en beğendiğim 2. şarkı... harunun sesi çok etkileyici ya... şarkının ne için ne anlamla yazıldığını bile bilmese etkileniyor insan ama kanat günere baya üzüldüm yaşadıkları da ibret olsun gerçekten...
|
||
|
||
| şarkının bence hiçbir eksiği yok.ses, müzik, sözlerin anlamı hepsi tam. | ||
|
||
bu kitabın kapagı ya biz bu kitabı nerde bulacağız, d&r da yok galiba çok merak ettim okumak istiyorum... bir kitapçı önerebilecek var mı?
|
||
|
||
| Anlamsız sözcükler gündem dışı sözler gerekmez şimdi ... Harikaaaaa | ||
|
||
| Gül Kendine albümündeki en sevdiğim şarkıdır sözleri ben benden alır... 'Yeter dedim içimdeki sahte işkence sesine !' |
||
|
||
| kanat güner... hayatı çok acıklı okuduğumda çok kötü oldum şarkıyı dinlemiştim ama sözlerini pek anlamamıştım kanat güner in hayatını okuyunca anladım harika bir şarkı | ||
|
||
kanat güner... hayatı çok acıklı okuduğumda çok kötü oldum şarkıyı dinlemiştim ama sözlerini pek anlamamıştım kanat güner in hayatını okuyunca anladım harika bir şarkı kanat güner'in hayatını internetten falan mı okudun yoksa kanat güner'in kitabını mı okudun? eğer kanat güner'in kitabını okuduysan o kitabı nerede bulduğunu söyler misin ben her yerde arıyorum ama bulamıyorum ![]() şarkının sözleri kesinlikle çok güzel, çok anlamlı... az çok kanat güner'in hayatını ben de bildiğim için üstüne güzel bir şarkı yazılmış diye düşünüyorum
|
||
|
||
| HER MOR VE ÖTESİ ŞARKISI GİBİ harika... | ||
|
||
| solo kısmına hasta olduğum şarkı... | ||
|
||
kerem ö. de sanırım en çok burdaki solosunu seviyormuş..
|
||
|
||
evet, bir keresinde öyle demişti. ee, sevilmeyecek gibi mi!
|
||
|
||
| en sonunda ki kalp atışı sesiyle tüylerimi diken diken eden.baştan sona tam anlamıyla harika bir şarkı... | ||