mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Gül Kendine

Konu: canlı yayın

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7

yalnız_şarkı 23.12.2006 12:16:24
Canlı yayın adlı şarkının Kanat Güner için yazıldığını biliyordum ama bu kadar detaylı bilmiyordum.Sözleri çok anlamlı gerçekten. Cry

mercan__89 24.12.2006 15:15:25
dinlediğim en müthiş mvö şarkılarından biri.kanat güner in kitabını okuduktan sonra beni ağlatan,hayatın gerçekliğini,acımasız yüzünü anlatan şarkı.dinlerken kanat güneri  yanınızda hissedebileceğiniz kadar GERÇEK bir şarkı.

gizem1106 31.12.2006 16:48:39
işte şarkıı bu... fazla bişey sölemeye gerek yok Cheesy

13.01.2007 21:32:55
canlı yayın

gördüm ben gördüm ben gördüm sen gitmeden önceki son sesini
gördüm ben gördüm uyumadan söyledim ki kendime
bu sözcükler var sadece elimde benim elimde
git bunlardan kurtul mümkünse git ağla bir başka yüzle
yeter dedim içimdeki sahte işkence sesine
senin için ve sadece senindi anım
sorma lütfen sorma bana ne kadar içtensin diye
haykırdıkça gözlerinle utanırım olmaya
bir sen vardın ben vardım biz vardık her birimiz vardık
biz mi seçtik mahvolmayı, yokolmayı böyle
anlamsız sözcükler gündem dışı sözler gerekmez şimdi
biri bilmeli biri görmeli olup biteni
eksik kaldı kapalı anlatımlarım artık
biri gitmeli zehir birer birer alır
alır düşleri alır gerçekleri alır her şeyi
ve sizler ve onlar ve ötekiler hiç hissetmez mi
canlı yayındaki yitmeyi

bu şarkıyı sevmeyen "yitsin"

* Nevermind(!) 20.01.2007 18:01:18
Canlı yayın adlı şarkının Kanat Güner için yazıldığını biliyordum ama bu kadar detaylı bilmiyordum.Sözleri çok anlamlı gerçekten. Cry
evet bende bilmiyordum öğrenmiş oldum... çok iyi bi şarkı YİNE:D

26.01.2007 18:49:28
bugün arkadaşımla sahibini tanıdığı bir kitapçıya gittik.çok güzel bir yerdi, geziyorduk, ikinci el kitapları görünce birden acaba "eroin güncesini" burada bulabilir miyim dedim.adama sordum. adam bana kanat güner'in kitabının uzun bir süredir basılmadığını ancak ikinci el olarak ellerinde bulunduğunu söyledi. ben o kadar uzun bir süredir bu kitabı arıyordum ki... ne kadar mutlu oldum anlatamam Smiley hemen aldım kitabı.hem de 2 tane varmış ellerinde Cheesy şanlıyım hem kitabı buldum, hem de kitabın ikinci eli kullanılmamış gibi yepyeniydi. önceki sahibinin kitabı okuduğundan şüpheliyim Grin ... çok kalın bir kitap değil 100 sayfayı biraz geçmekte. kitabı okuyayım, size de özet geçerim. ayrıca kitabın arka kapağını da yazarım buraya. belki de canlı yayın şarkısının anlamını bu kitabı okuyunca daha çok çözebilirim Smiley yakaladığım detayları aktaracağım. şimdiden merak ediyorum kitabı. gece olsa da okusam Cheesy

* Nevermind(!) 27.01.2007 09:28:56
aaa ben de alacağım merak ettimmm oku senn güzelse alalım biz de:) her kitabı sevmem de :S

27.01.2007 17:55:39
başladım okumaya, aşırı derecede güzel bir kitap. herkese tavsiye ediyorum. (büyüsü kaçmasın diye şimdiden başlamayacağım anlatmaya Cheesy ) hem zaten kalın bir şey değil, öyle dili falan da ağır değil sonuçta edebiyat parçalamak içni yazılan bir kitap değil Cheesy yani okuyun okuyun güzel, sıkılmazsınız, çabuk biter... tek sorun kitabı anca 2. el satan yerlerden bulabilirsiniz çünkü kitap artık basılmıyor. elimdeki 3. basım ve eylül 1997'de basılmış... diğer 2 basım da aynı yıl içerisinde basılmış: mart'ta ve mayıs'ta... yani en geç bu kitabın basımını 1998 yılında durdurmuşlardır diye düşünüyorum... o yüzden elinizi çabuk tutun. bakırköy birikim kitap evinde 1 tane var şu anda. Smiley

(kitabın içeriği hakkında tek bir şey söyleyeceğim, okuduğunuz zaman gerçekten üzülüyorsunuz ve bu kızın eroinman olmasına hak veriyorsunuz... gözlerimin dolduğu yerler bile oldu  Embarrassed )

27.01.2007 19:11:13
kanat güner'in bir kitabı daha varmış arkadaşlar: Ada 4910 diye. o kitabı "eroin güncesi"nden sonra, ölmeden önce yazmış...  umarım o kitabı da bulabilirim. merak edenler "eroin güncesi", "ada 4910" ve "kanat güner" hakkındaki detaylı bilgiyi bu adreslerden öğrenebilirler...

http://www.derkenar.com/kitapkurdu/kanatguner.asp
http://www.derkenar.com/kitapkurdu/kanatguner-ek.asp

bunlara baktıkça o kadar ilginç buluyorum ki, (mor ve ötesi kanat güner'e şarkı yazdığı için) mor ve ötesi'nin iç dünyasının derinliklerine inmek istiyorum Cheesy

* Nevermind(!) 27.01.2007 20:17:47
verdiğin bilgiler için çok sağol canım ..girdim baktım linklere çok ilgimi çekti.. en kısa zamanda bende alacağım kitabı..belki daha iyi anlayabiliriz şarkıyıda..

27.01.2007 20:25:38
önemli değil görevimiz. iki kitabı da okuyan bir arkadaşım "eroin güncesi"nin "ada 4910" dan daha güzel olduğunu söyledi. çünkü "ada 4910" kanat güner öldükten sonra kardeşinin derlemesi üzerine oluşmuş... bu arada kanat güner'in bu kadar erken ölmesine şaşmamak gerek. (28 yaş civarında ölmüştü galiba.) 15 yaşında sigaraya başlamış, ondan çok çok öncesinde de içkiye... H (eyç) denilen uyuşturucuya ise üniversitede başlamış...

01.02.2007 16:41:32
canlı yayın hakkaten 10 numara üstüne tanımam...ama öğrenmem gereken birşeyler  var mesela bu şarkı Kanat için mi yazılmış onu anlamadım :S

01.02.2007 16:44:07
tamam anladım onun için yazılmış Smiley biraz geç anladım da neyse Cheesy Tongue pelin_gece katılıyorum sana-bunu sevmeyen ''yitsin'' Wink

TorTu 13.03.2007 23:24:56
bendeki bayağı büyük bir şansmış o zaman ben kitaba öyle okuyacak bir şeyler ararken daha geçen kasım ayında falan rastladım ve ondan sonra hiç görmedim almıştım tabiki o zaman ve kitabı açtım kapattığımda bitmişti süperdi...Ada4-4910u da uzun süre aradıktan sonra 2. el kitapçı bir tanıdığım var yalvardım ve buldu bana onu da okudum ve sonunda kanatın öküz dergisinde yazdığı yazılar var onlar çok güzel..bu arada ilk sayfalardaki kanat tanımında yanlışlık olduğunu düşünen var mı?bence var da...asıl konuya geleyim canlı yayın hayatımın en önemli şarkılarında biridir,çok güzeldir,çok severim...

10.04.2007 19:56:12
ben kanat güner in kitabına başladım !! öylesine söyleme ihtiyacı duydum aslında biraz laf kalabalığı oldu ama Grin

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7