|
||
| İmsanı kendisine bağlayan, etkileyen hatta tüylerinin diken diken olmasını sağlayan şarkı.Bu şarkının niçin yazıldığını bilmiyordum önceki mesajlardan az çok anladım ve şarkı bir kez daha tüylerimi diken diken etti. | ||
|
||
| çok depresif bu şarkı beni boğuyor ama aynı zamanda çok seviyorum ..çok az dinlerim ...şarkının sözleri hakkında bir şey yazamam beni benden alır bu sözler .. |
||
|
||
| Bende şimdi Kanat Güner-Eroin Güncesini okuyorum anca bulabildim hiçbir yerde bulamamıştım. artık bu şarkıyı daha çok seviyorum sanırım. | ||
|
||
| kanat güner'in vefatının ardından 10 sene geçti ve bunun anısına kitap tekrardan basıldı içinde harun tekin ile yapılmış bir söyleşi de mevcut. kanat güner'i seviyorum. |
||
|
||
mvö şarkılarında tutkun olduklarımdandır kanat güner'e yazılan bu şarkı benide derinden etkiledi heleki kitabıda okuduysanız..
|
||
|
||
kanat güner'in vefatının ardından 10 sene geçti ve bunun anısına kitap tekrardan basıldı içinde harun tekin ile yapılmış bir söyleşi de mevcut. kanat güner'i seviyorum. Ben daha yeni aldım kitabı ama içinde böyle bir söyleşi yok malesef. |
||
|
||
kanat güner'in vefatının ardından 10 sene geçti ve bunun anısına kitap tekrardan basıldı içinde harun tekin ile yapılmış bir söyleşi de mevcut. kanat güner'i seviyorum. Ben daha yeni aldım kitabı ama içinde böyle bir söyleşi yok malesef.
|
||
|
||
| canlı yayın için mor ve ötesinin en güzel şarkılarından biri diyemiycem çünkü gerçekten en güzel türkçe şarkı bana göre. -girşindeki sessizlikten itibaren beni içine alıyor anlatmak istediğini yaşatıyor gerçekten hiç bi şey söylemese bile o müzik yetmezmiş gibi bide üstüne olabildiğine derin sözler yazılmış.sözler, müzik, vokal gerçekten büyüleyici. ne yapsam vazgeçemiyorum bi türlü bıkamıyorum bu şarkıdan keşke bu şarkılarını canlı dinleyebilsem | ||
|
||
| baştan sona müthiş bi şarkı nakarat tekrarı yok. ben o sözleri bi araya toplayamazdım | ||
|
||
| Mor ve Ötesi'nin en güzel şarkısı. Çok depresif bir şarkı, gece fazla dinlenmesini tavsiye etmiyorum... |
||
|
||
| Şarkının sonu Kerem Özyeğenin gitar sesieriyle hayat buluyor.. Harun tekinin yorumuyle da şarkı çok mükemmel bir şekilde tamamlanıyor..Gül kendine albümünün en iyi şarkılarından olduğunu düşünüyorum.. | ||
|
||
| Bu şarkı güncelliğini hiç kaybetmiyor öngörüyle yazılmış..... | ||
|
||
| harika anlamı olan bir şarkı.Harunun sesi harika zaten.Gozde'nin dediği gibi depresif biraz.Ama en değerli şarkılardan biri. | ||
|
||
| harun abim bitirmiş yine olayı | ||
|
||
| güzel, müthiş, mükelmmel... off kelimeler bu şarkınınn güzelliğini anlatmaya yetmez malesef | ||