|
||
arkadaşlar ben bu şarkıyı çok sevdim..yani bi sempati oluştu bende şarkıya karşı...benim gibi düşünenler???
|
||
|
||
| kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı bu işler o kadar kolay mı ayıp olmaz mı.... kısmına bitiyorum ya bu şarkının harun vallah çok süper söölemiş. | ||
|
||
| benim de albümdeki ilk favorim. ilk dinlediğimde baştan sona kadar ilk bunu beğendim. | ||
|
||
hayat o kadar zor mu?atılırmıyız oyundan benzemezsek onlara?....sözcüklerini çok sevdiğim bi şarkı
|
||
|
||
| 3 Söz: 1-Güzel 2-Güzel Kadar Gerçek 3-Gerçek Olamayacak Kadar Güzel |
||
|
||
takılır mıyız yolunda şekli gizli taşlara? ?çokk ama çokk güzel bi şarkı karnımda garip şeler oluyo dinlerken
|
||
|
||
| bu albümde en çoook sevdiğim şarkı... nakaratına bayılıyorummm... melodi akıyor sanki kan gibi damarlarımdan... sözler beynime bir ok gibi fırlıyor... ![]() her sabah bu şarkıyı dinliyorum tabi cambazdan sonra... ![]()
|
||
|
||
| kız en güzel en hafif giymiş oğlan renkli bir dünya boyamış çok güzel şarkı,sözleri,müziği herşeyiyle |
||
|
||
| kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı bu işler o kadar kolay mııı? ![]() neden bu kadar güzel sözler yazıyorlar yaaaa.. |
||
|
||
yav kotu dıyebılmek mumkunmu .. bence deıll ( w diye bi harf var mı ya türkçede)
|
||
|
||
| albümü ilk dinledigimde en cok bu sarkıyı begenmistim | ||
|
||
harbi ama bi sarkı bu kadar güzelmi olur ya
|
||
|
||
| mvö işte idda ederim ki türkiyede en iyi sarkı yazanlar onlarrrr | ||
|
||
| süper | ||
|
||
şarkının hadi tamam yorumunun müziğinin güzelliğini bir kenara bırakın o sözler nedir yaa öyle ....süper anlamlı içinde bulundurduğu ideoloji çok eşsiz kılıyor bu şarkıyı gerçi tüm şarkıları böyle hatta gelmiş geçmiş ve inanıyorum ki gelecek tüm mor ve ötesi şarkıları böyleydi böyle olacak....
|
||