|
||
| klip geldi çok güzel olmuş begendim teşekkürler mvösine. | ||
|
||
| niye mor ve ötesinin bütün şarkıları güzel ya şimdi farklı bir yorum da yapamıyorum eleştiremiyorum da ama yorum yazmak istiyorum neyse süper bir şarkı ,gizemli bir klip birbiriyle bütünleşmişler..darısı diğer kliplere inşallah.. | ||
|
||
kızın oğlana verdiği 'hayat'ı ilkten dişmacunu kutusuna benzetip alaka aramaya çalışmıştım sonra hayat yazdığını farkettim çok güzel bir klip olmuş ama herkesinde belirttiği gibi kerem abiyi pek göremedim o yönden eksik
|
||
|
||
| ayıp olmaz mı harika bir parça,bende en çok"....atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara" kısmı etkiliyor,ama şarkı baştan aşağı mükemmel | ||
|
||
| ben mor ve otesının hıc bı sarkısını ayırd edemıyorum bence hepsı mukummel grubada bu yakısır zaten |
||
|
||
| hayat o kadar zor mu atılırmıyız oyundan benzemezsek onlara bahane mi lazım mazeretimiz mi kalmamış çok ayıp olmuş çok ayıp lomuş |
||
|
||
| Ya süper bi şarkı ya çok anlamlı en çok ''atılırmıyız oyundan benzemezsek onlara'' ve ''kapkara kapılar sormuşlar onlara'' kısımları beni çok etkiliyor ya harbi müthiş diyer sanatçılar alınmasın ama türkiyede bu kadar anlamlı sözler yazan ve bu kadar şahane müzik yapan bir şarkıcı veya grup yok kim böyle bir müzik yapabilir sizce?Tabiki Mor ve Ötesi tek kelimeyle süper. | ||
|
||
| arkadaşlar,fark ettğim bir şey var: albümde çalınan ayıp olmaz mı? ve klipte çalınan ayıp olmaz mı?... _farklı_. |
||
|
||
| neyi farklı mesela ? | ||
|
||
| başlangıcı .bak çok dikkat et anlarsın. | ||
|
||
| Klibi güzel olmuş bence... =) Kız en güzel en hafif giymiş oğlan renkli bir dünya boyamış çok güzel şarkı,sözleri,müziği herşeyiyle ...Burası çok hoşuma gidiyor.. |
||
|
||
| Sevgili Mor Ve Ötesi fanları; Fark ettiğim üzre Büyük Düşler albümünün 3. şarkısı bulunan Ayıp Olmaz MI? ile aynı şarkının klibinde çalınan hali aynı değil.Ufak müzikal farklılıklar var.Sizin bu konuda ne düşündüğünüzü merak etmekteyim. |
||
|
||
kapkar kapilar sormuslaaaaaaaar onlara... ah burda eriyorum ben ya
|
||
|
||
aslında keşke bu şarkıyı eurovision için yazsalardı...''atılır mıyız oyundan,benzemezsek onlara'' dedikten sonra da sahneyi terketselerdi..acayip havaları olurdu
|
||
|
||
Sevgili Mor Ve Ötesi fanları; bunu ben de fark etmiştim..bence bu müzikal hali,klip sahnelerindeki uyumu ortaya çıkarmış Fark ettiğim üzre Büyük Düşler albümünün 3. şarkısı bulunan Ayıp Olmaz MI? ile aynı şarkının klibinde çalınan hali aynı değil.Ufak müzikal farklılıklar var.Sizin bu konuda ne düşündüğünüzü merak etmekteyim.
|
||