|
||
Sevgili Mor Ve Ötesi fanları; bunu ben de fark etmiştim..bence bu müzikal hali,klip sahnelerindeki uyumu ortaya çıkarmış Fark ettiğim üzre Büyük Düşler albümünün 3. şarkısı bulunan Ayıp Olmaz MI? ile aynı şarkının klibinde çalınan hali aynı değil.Ufak müzikal farklılıklar var.Sizin bu konuda ne düşündüğünüzü merak etmekteyim. ![]() uzaylı değilim uzaylı değilim! ya da... miray sen marsın neresindendin? şaka bir yana bir dönem tüm şarkıların başını iyice inceliyordum,parti,kördüğüm ve ardından ayıp olmaz mı..sonra klibi ilk izlediğim anda fark ettim dedimki bi yanlışlık olmuştur filan..ama olmamış,hatta ilk başlarda güven abi (güven erkin erkal) de maksimum rock'ta albümdeki haliyle çalıyordu,sonra klipteki versiyonunu çalmaya başladı..ben çok merak etmekteyim gerçekten niçin böyle yaptıklarını. |
||
|
||
| acayip bir sey bu parca | ||
|
||
| klipte kız oğlana gül veriyordu.. hani sevgiyi ifede etmek için herkes kırmızı bir kalp koyar ya...mvö klişelikten uzak bir biçimde kızın sevgisini bu şekile ortaya koymuş,bir gül ile..bu şarkıda kadın-erkek ilişkileri işlendiğini düşünürsem,birde şöyle bir yorum yapabilirim; oğlan kıza hayatını verebiliyor,kızsa ona sadece sevgisini verebiliyor.yani bu,kadının ilşkilerde yetersiz kaldığının bir göstergesi olabilir.ya da şöyle diyebiliriz; sevgi hayattır,sevgi herşeydir,bu durumda oğlan da kızda biririne aynı şeyleri veriyor,ifade biçmi farklı buda kişiliklerinin aynı olmadığının kanıtıdır.yani belkide oğlan kızın sevgisini gül ile ifade etmesini istiyordur,hem unutmayalım erkek sadeliği daha çok benimser,kadınsa oğlanın bütün hayarını ona adamasını istiyor. ---- benim yorumum budur gardaşlar.
|
||
|
||
| ''Sormuşlaaaar onlara'' kısmını annemin şakayla karışık bir şekilde ''soymuşlaaaar onları'' diye okuduğu yegane Mor ve Ötesi şarkısı. | ||
|
||
| Sözleri gerçekten muhteşem | ||
|
||
| her dinlediğimde farklı şeyler görmemi sağlayan şarkı.. | ||
|
||
| dinledigimde farklı hislere kapıldıgım ama çok sevdigim bir mor şarkısı. | ||
|
||
bu şarkının sözlerine de melodisine de hastayım klibi de süper ayrıca,harunun gitar çalmayışı bu klibe oturmş yaa
|
||
|
||
belkide son albümlerindeki hiç sıkılmadan bıkmadan yorulmadan arka arkaya dinlediğim tek şarkıları gerçi ben MORların hiç bir şarkılarından bıkmıyorum ama genede çok süper bir parça
|
||
|
||
klibi çok hoş çok güzel ya bayıldım.. şarkıylada çok uymuş bütünleşmiş.. ![]() bu albümdede en sevdiğim parça..
|
||
|
||
| playlistimden asla silinmeyen şarkı hergün dinlerim kaç kere olduğunu ben bile sayamadım. | ||
|
||
| hayat o kadar zor mu? | ||
|
||
ilk dinledigimde begenmemiştim ama şimdi kopamıyorum gercekten cok süper bir şarkıymıs
|
||
|
||
| keremöz ün gitar soundunu iyiden iyiye kendileştirdiği şarkılardan biri bir insan bu kadar mı özgün bu kadar mı yaratıcı olur allahım!!!???(olur olur) kördüğüm ve çocuklar ve hayvanlarda da aynı yargının arkasındayım....bu adamlar gerçekten iyi yaaa |
||
|
||
hayat o kadar zor mu? zor tabii..benzemezsek onlara atılırız oyundan!.... sözler..melodi..vee harunun sesi..şarkı hayatla birleşiyo..resmen...süper ya.. |
||