|
||
| o sus diyen hemşire portrelerini öyle bir kullanmışlar ki (tam yeri burasıymış meğer dedirttiler)... dikenli telden sapı olan gül de çok anlamlı... sevgiyi göstermek o kadar zor olmuş ki çok ayıp olmuş .....çok ayıp olmuş..... |
||
|
||
ben nedense uzun zamandır onların şarkılarını dinlemiyorum. artık bıkkınlık geldiğini zannediyordum. çünkü bir aralar çookk dinlemiştim. ama bugün radyoda ayıp olmaz mı?'ya rastladım ve bir derdim var ile aşk içinde'de olduğu gibi o şarkıyı çok özlediğimin farkına vardım. zaten büyük düşler'deki ilk favorim bu şarkıydı. harun abinin bağırışlarını özlemişim
|
||
|
||
ben şarkılarında ayrım yapamıyorum diğer şarkılara yaptığım aynı yorumu yapıcam bu nedenle süper bir şarkı aynı diğer şarkıları gibi ............
|
||
|
||
| hayat o kadar zor mu? atılır mıyız oyundan, benzemezsek onlara? bahane mi lazım? mazeretimiz mi kalmamış? çok ayıp olmuş çok ayıp olmuş hayat o kadar zor mu? takılır mıyız yolunda, şekli gizli taşların? yetişmek mi lazım? bahçemizde bir gül açmamış çok ayıp olmuş çok ayıp olmuş kız en güzel, en hafif giysisini giymiş oğlan renkli bir dünya boyamış kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı? bu işler o kadar kolay mı? ayıp olmaz mı? bagira bagira bu sarkiyi söylemek kadar zevkli bir sey daha yok! seviyorum bu sarkiyi..
|
||
|
||
| Çok anlamlı, çok derin bir şarkı bence. Ayıp olmaz mı ? diyor Harun ve sesi de çok güzel uymuş. Bazı şeylere karşı çok güzel bir dille anlatılmış bir şarkı. Çok özel, çok güzel.. | ||
|
||
| kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı? |
||
|
||
| ŞARKI BAŞINDAN SONUNA KADAR GÜZEL AMA KIZ EN GÜZEL EN HAFİF GİYSİSİNİ GİYMİŞ OĞLAN RENKLİ BİR DÜNYA BOYAMIŞ KAPKARA KAPILAR SORMUŞLAR ONLARA AYIP OLMAZ MI BU İŞLER O KADR KOLAYMI BURALARA DAHA ÇOK BAYILIYORUM VE HARUN TEKİN BU KLİPTE ÇOOOK TATLI VE ŞEKER ÇIKMIŞ CANIM YAA ÇOK TATLIDA SÖYLÜYOR YANİ |
||
|
||
şarkının girişi ve nakarat kısmı süper.insanın bağıra bağıra söyleyesi geliyor.harun abinin ş harfini vurgular gibi söylemeside çok güzel olmuş.harika bir şarkı
|
||
|
||
sözlerine bayıldığım ve günün her dakikasında bıkmadan dinleyebileceğim bi şarkı
|
||
|
||
| tek kelime olağan üstü(iki oldu ama neyse) | ||
|
||
en çok etkilendiğim mor ve ötesi şarkılarından biri süper
|
||
|
||
bayılıyorum bu şarkıya.. tek kelimeyle süper ve tam beni anlatıyor.. harun abimin yorumuyla şarkılar bir başka güzel zaten
|
||
|
||
| albüm ilk aldığım zaman en sevdiğim şarkıydı, daha sonra klibin bu kadar uzun bir süreye yayılıp geç cıkması galiba en büyük etken o ilk günkü saflığı bulamıyorum şarkıda | ||
|
||
"ayıp olmaz mı?" Bence Büyük Düşler albümü çıktığından bu yana orjinalliğini koruyup geniş kitleler tarafından sevilen bir şarkı..bu şarkıyı çok seviyorum
|
||
|
||
| ''atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara..'' bu şarkıyı sevmemin nedeni.. ;
|
||