|
||
mvö işte idda ederim ki türkiyede en iyi sarkı yazanlar onlarrrr benim gözümde de en iyi yazanlardan biri...mor ve ötesi'ni tek geçerimmm ![]() |
||
|
||
| bu şarkının solosunu çok seviorum yaaa insanın içini acıtıyo benim büyük düşlerde en sewdiim şarkı | ||
|
||
| ya ben bayıldım bu şarkıya valla | ||
|
||
kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı bu işler o kadar kolay mı ayıp olmaz mı.... kısmına bitiyorum ya bu şarkının harun vallah çok süper söölemiş. aynen ben de hastayım o kısma
|
||
|
||
ben her kısmına hastayım
|
||
|
||
bu şarkıya bitiyorum!!! ya bu kadar güzelmii olur yaa...ayıpppp olmaz mıı bu işler okdr kolay mıı?? her cümlesii harika bencee ilk favorim bu olmuştu zatenn haladaa en çok beğendiklerimdenn
|
||
|
||
| Özyeğenin en beğendiği parça albüm'de | ||
|
||
| Özyeğenin en sevdiği parça Durma Öyle!!! albümdeki...w kullanmayalım | ||
|
||
| yeni albümde en sevdigim sarkilarin basinda gelen sarki ayip olmazmi | ||
|
||
mvö işte idda ederim ki türkiyede en iyi sarkı yazanlar onlarrrr benim gözümde de en iyi yazanlardan biri...mor ve ötesi'ni tek geçerimmm ![]() aynennn
|
||
|
||
kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı bu işler o kadar kolay mı ayıp olmaz mı.... kısmına bitiyorum ya bu şarkının harun vallah çok süper söölemiş. bende bu kısmı cok seviorum!!! w kullanmayalııımm!!!
|
||
|
||
baştan sona mükemmel sözler,mükemmel müzik...bi insanı ağlatmaya yetecek tüm unsurlara sahip şarkı
|
||
|
||
| bencede en guzel sarkılarından biri büyük düşler albümünün.bitiyorum ztn bu sarkıya |
||
|
||
ya evet çook güzel bi şarkı ![]() bende son kısmına bayılıorum
|
||
|
||
| bu şarkıyı dinleyince kendi kendime soruyorum_kendimden bi şeyler buluyorum... ayıp olmaz mı bu işler kolay mı??
|
||