|
||
bu şarkıyı beğenmessek ayıp olur zaten süper ötesi
|
||
|
||
| Evet bende hergün bir kac kere ve kesinlikle uyumadan önce dinliyorum bu sarkiyi. Acayip anlamli bir sarki. Dinlerken cok farkli bir dünyaya daliyorum ve cok karisyk duyguler icinde oluyorum. Mor ve Ötesine böyle güzel sarkiler yapipda bana bu sarkilari dinlerken kendime ayit bir dünya verdikleri icin cok tsk ederim |
||
|
||
| ins ikinci klipi bu sarkiya cekerler | ||
|
||
| evettttttttttttt 2.klip ayıp olmz mı ya cekilmeli muthiş bişi ya | ||
|
||
en sevdiğim parçalardan bu özellikle hatta ringamı bile bunu yaptım
|
||
|
||
| bence de kördüğümle birlikte klip çekilmesi gereken şarkılardan biri ayıp olmaz mı | ||
|
||
| atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara... Bu kadar da güzel yazılmaz ki arkadaş ya... |
||
|
||
| haklısınız valla yaf çok güsel şarkı bittim bende özellikle sözler,bi şarkı bu kadar anlamlı olur yaf | ||
|
||
yok ben bu sarkılarını tekrar tekrar dınlıınce mor ve otesınden suphelenmeye basladm......normal bı ınsan BUKADR guzel sarkılar yapabılır mı pardon ya acaıp super hayat okadar zor mu atılır mıyız oyundan benzemezsek onlaraa
|
||
|
||
| ya ciden işte müzik böyle olur dedirtiyorlar harbiden de çok güzel şarkı yaa insan bu şarkıyla böyle dalıp gidiyor bir yerlere kısaca çok güzel hatta en sevdiğim şarkılardan bir tanesi
|
||
|
||
| bana göre de albümdeki en güzel şarkı ama saklama yı da unutmamak lazım:D | ||
|
||
| tek kel!meyle SÜPER.. bi kere dinledikten sonra insanın bi daha dinleyesi gelio.. |
||
|
||
En sevdigim parca bu oldu son albumden...
|
||
|
||
ya ben ilk dinlediğimde çok beğenmiştim ama küçük sevgilim varken bu şarkı pek beğenilmez sanmıştım ama görüyorum ki yanılmışım.....
|
||
|
||
| bence ayıp olmaz mı harun tekin'in sesine en yakışan şarkılardan biri. ne biliyim sonu belli'yi söyleyen harun abiyle ayıp olmaz mı'yı söyleyen harun abi arasında fark var. bi de gerçekten sözleri ve müziğiyle öne çıkan bi şarkı. Şirket'ten sonra bunun klibini yapsalar büyük başarı yakalarlar bana göre. |
||