|
||
bence ayıp olmaz mı harun tekin'in sesine en yakışan şarkılardan biri. ne biliyim sonu belli'yi söyleyen harun abiyle ayıp olmaz mı'yı söyleyen harun abi arasında fark var. gaiba yanlış anlamışsın sonu belli yi söyleyen harun tekin değil burak güven... bi de gerçekten sözleri ve müziğiyle öne çıkan bi şarkı. Şirket'ten sonra bunun klibini yapsalar büyük başarı yakalarlar bana göre.
|
||
|
||
| yazdıkları en iyi aşk şarkısı diyebilirim ve etrafta dolaşıp herşeye karışan insanları kapkara kapılara benzetmeleri tam uymuş... ATILIR MIYIZ OYUNDAN BENZEMEZSEK ONLARA |
||
|
||
ask sarkısı mı
|
||
|
||
ask sarkısı mı sonuçta en güzel giysisinin giymiş bir kadın bir de ona renkli bir dünya boyamış erkek va yani aşk sayılır ve bu aşka dışardan bakıp yorum yapan kapkara kapılar var onlara sitem için yazılmış bir şarkı
![]() |
||
|
||
| kapkara kapılar sormuslar onlara ayıp olmaz mı.. işte bana bunu sormalarından korkarım: ayıp olmaz mı? gerçekten güzel bir şarkı.. |
||
|
||
| evet yaa cok gusel olmus 'OGLAN RENKLİ Bİ DÜNYA BOYAMIŞ' kısmı öldürüo beni | ||
|
||
| Ya bu şarkıya nasıl yorum yapayım bilmiyorum.Tek kelime yeterli olur sanırım MuhTeŞeM! |
||
|
||
| benim anladığım cinsellikle ilgili tam aşk şarkısı değil yani şarkı güzel ama ideolojisine tam katılmıyorum bu işler o kadar kolay olmamalı sende o kara kapılardansın diye yazılmasın MvÖ hayranıyım ama o kadar kolay olmamalı |
||
|
||
| takılır mıyız yolunda şekli gizli taşlara? harika.harika.. | ||
|
||
albümdeki en sevdiğim parça ! çok güzel ya.......sürekli dinliyorm bıkmadım da
|
||
|
||
Sözleri çok anlamlı..Tam yerine oturtulmuş..Müzik zaten harika.Sonuçta yine mükemmel bir şarkı ortaya çıkıyor
|
||
|
||
| albümdeki en beendeğim parçalrdan biri şarkının soundu süper | ||
|
||
| albümdeki en güzel şarkılardan biri nakaratı çok güzel...... | ||
|
||
| super sozlerı var ınsanın damardan gırıyor dınlerken tuylerım dıken dıken oldu tum albumu sevdim ama en cok bunu dınlıyorum. 1-ayıp olmaz mı 2-uyan 3-kordugum 4-kıs geliyor 5-yardım et ilk besim bunlar |
||
|
||
ayıp olmaz mı?bence mor ve ötesi en iyi haykırışlarından biri.inşallah klip bu şarkıya gelir.
|
||