mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: ayıp olmaz mı?

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12

bihtermvo 29.09.2006 15:36:24
ayıp olmaz mı?bence mor ve ötesi en iyi haykırışlarından biri.inşallah klip bu şarkıya gelir. Wink
zaten öyle olcak büyük ihtimelle

rainbow 30.09.2006 18:28:20
Ufff dinle dinle bıkamıyorum, iyikide bıkmıyorum  Smiley etkisi gerçekten çok uzun sürüyor Cheesy
"Kız en güzel en hafif giysisini giymiş,oğlan renkli bir dünya boyamış,kapkara kapılar sormuşlaaarrr onlara..." Wink

cagico 01.10.2006 19:42:15
gerçekten çok güzel bir şarkı.sanırım 2. klip de buna gelcekmiş,çok güzel olur heralde.ayrıca ben bu şarkıda harun abinin "ş"lerine bayılıyorum."kız en güzel en hafif giysisini giymiŞŞ,oğlan renkli bir dünya boyamıŞŞ" ayırca ilkyaz'ın da dediği gibi bu şarkıyı daha bir farklı söylemiş.ben çok seviyorum,çok hoşuma giden bir şarkı..

02.10.2006 18:02:05
bu şarkı dinledim mi gözlerimin dolmasına sebep oluyor muhteşem ya herşey bu kadar mı yerinde olur...  Grin ayrıca dinlerken bu kadar mı güzel bir müzik olur diyorum ve kalbim o kadar hızlı atıyor ki anlatamam  Grin   Grin bu şarkı aynı zamanda ilk dinlediğimden sonraki bir hafta her yerde 'kız en güzel giysisini giymiş, oğlan renkli bir dünya boyamış, kapkara kapılar sormuşlar onlara: ayıp olmaz mı?' diye bağırmama sebep olan şarkıdır Cheesy Cheesy

nes-li-han 03.11.2006 23:04:58
Gerçekten çok kaliteli bir şarkı,klip gelmesini en çok istediğim şarkılardan biri,sözleri çok hoşuma gidiyor ya...

c_y_l_n 04.11.2006 19:36:41
çok güzel bir şarkı.zaten hepsi öyle Wink
Atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara? kısmı çok hoşuma gidiyor.

23_balıklar 06.11.2006 17:37:25
arkadaşlar bu şarkının kim veya ne için yazıldığı hakkında bir bilgisi olan varmı??merak etmişimdir bunu ve hala etmekteyim de açıkçası.. Huh Roll Eyes

06.11.2006 17:51:02
boşver ya yazılmış işte Cheesy

08.11.2006 19:14:33
arkadaşlar bu şarkının kim veya ne için yazıldığı hakkında bir bilgisi olan varmı??merak etmişimdir bunu ve hala etmekteyim de açıkçası.. Huh Roll Eyes

mvö bazı röportajlarında bunu açıklamıştı.tam olarak hatırlamasam da şöyle birşeydi: toplumda kabul edilmiş bazı mantıksız yargılar ve törelere yazılmıştı.örneğin kısa etek giydi diye dövülen liseli kız olayı ya da öpüşüyorlar diye iki genci denize atan bekçi olayından etkilenmiştir. şarkıda geçen kız ve oğlan toplumda çeşitli nedenlerle böyle kötü olaylara maruz kalan işileri canlandırırken kapkara kapılar da bekçi ve o polis gibi kişileri temsil ediyor. benim hatırladığım bu, umarım yanlış yazmamışımdır. Smiley

***ESRA*** 08.11.2006 22:07:38

mvö bazı röportajlarında bunu açıklamıştı.tam olarak hatırlamasam da şöyle birşeydi: toplumda kabul edilmiş bazı mantıksız yargılar ve törelere yazılmıştı.örneğin kısa etek giydi diye dövülen liseli kız olayı ya da öpüşüyorlar diye iki genci denize atan bekçi olayından etkilenmiştir. şarkıda geçen kız ve oğlan toplumda çeşitli nedenlerle böyle kötü olaylara maruz kalan işileri canlandırırken kapkara kapılar da bekçi ve o polis gibi kişileri temsil ediyor. benim hatırladığım bu, umarım yanlış yazmamışımdır. Smiley
[/quote]

evet bende sanki böyle bişey okumuştum... Roll Eyes
  şarkı hakkındaki yorumuma gelince bu şarkıya ilk dinlediğimden beri hastayım Grin

23_balıklar 09.11.2006 00:34:57

sağol canım Kiss aslında bende duymuş gibiydim ama Ayıp olmaz mı ile ilgili bir yorum olup olmadığına emin değildim..
açıkçası,hayatımda dinlediğim en güzel,en içten şarkılardan biri  Shocked Cry Cry

09.11.2006 15:46:49
sağol canım Kiss aslında bende duymuş gibiydim ama Ayıp olmaz mı ile ilgili bir yorum olup olmadığına emin değildim..
açıkçası,hayatımda dinlediğim en güzel,en içten şarkılardan biri  Shocked Cry Cry

birşey değil canım ne demek Smiley

mor ve ötesi ayıp olmaz mı ile ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi Smiley

summer 14.11.2006 15:03:34
bencede verilen msj çok güzel anlatılmış..favori şarkılarımdan biri..

lel92 17.11.2006 20:27:03
baştan sona mükemmel sözler,mükemmel müzik...bi insanı ağlatmaya yetecek tüm unsurlara sahip şarkı Cry
aynen sadece o şarkı değil albümdeki bütün şarkılar öyle iyiki varsın mvö!

berna_yerli 17.11.2006 21:25:39
yaa hepsi süper şarkılar tabi ayıp olmaz mı şarkısı daaaa.ben çok beğendim vallaaaaaa

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12