|
||
ayıp olmaz mı?bence mor ve ötesi en iyi haykırışlarından biri.inşallah klip bu şarkıya gelir. zaten öyle olcak büyük ihtimelle
![]() |
||
|
||
Ufff dinle dinle bıkamıyorum, iyikide bıkmıyorum etkisi gerçekten çok uzun sürüyor "Kız en güzel en hafif giysisini giymiş,oğlan renkli bir dünya boyamış,kapkara kapılar sormuşlaaarrr onlara..." ![]() |
||
|
||
| gerçekten çok güzel bir şarkı.sanırım 2. klip de buna gelcekmiş,çok güzel olur heralde.ayrıca ben bu şarkıda harun abinin "ş"lerine bayılıyorum."kız en güzel en hafif giysisini giymiŞŞ,oğlan renkli bir dünya boyamıŞŞ" ayırca ilkyaz'ın da dediği gibi bu şarkıyı daha bir farklı söylemiş.ben çok seviyorum,çok hoşuma giden bir şarkı.. | ||
|
||
bu şarkı dinledim mi gözlerimin dolmasına sebep oluyor muhteşem ya herşey bu kadar mı yerinde olur... ayrıca dinlerken bu kadar mı güzel bir müzik olur diyorum ve kalbim o kadar hızlı atıyor ki anlatamam bu şarkı aynı zamanda ilk dinlediğimden sonraki bir hafta her yerde 'kız en güzel giysisini giymiş, oğlan renkli bir dünya boyamış, kapkara kapılar sormuşlar onlara: ayıp olmaz mı?' diye bağırmama sebep olan şarkıdır
|
||
|
||
| Gerçekten çok kaliteli bir şarkı,klip gelmesini en çok istediğim şarkılardan biri,sözleri çok hoşuma gidiyor ya... | ||
|
||
çok güzel bir şarkı.zaten hepsi öyle ![]() Atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara? kısmı çok hoşuma gidiyor. |
||
|
||
arkadaşlar bu şarkının kim veya ne için yazıldığı hakkında bir bilgisi olan varmı??merak etmişimdir bunu ve hala etmekteyim de açıkçası..
|
||
|
||
boşver ya yazılmış işte
|
||
|
||
arkadaşlar bu şarkının kim veya ne için yazıldığı hakkında bir bilgisi olan varmı??merak etmişimdir bunu ve hala etmekteyim de açıkçası.. ![]() mvö bazı röportajlarında bunu açıklamıştı.tam olarak hatırlamasam da şöyle birşeydi: toplumda kabul edilmiş bazı mantıksız yargılar ve törelere yazılmıştı.örneğin kısa etek giydi diye dövülen liseli kız olayı ya da öpüşüyorlar diye iki genci denize atan bekçi olayından etkilenmiştir. şarkıda geçen kız ve oğlan toplumda çeşitli nedenlerle böyle kötü olaylara maruz kalan işileri canlandırırken kapkara kapılar da bekçi ve o polis gibi kişileri temsil ediyor. benim hatırladığım bu, umarım yanlış yazmamışımdır.
|
||
|
||
mvö bazı röportajlarında bunu açıklamıştı.tam olarak hatırlamasam da şöyle birşeydi: toplumda kabul edilmiş bazı mantıksız yargılar ve törelere yazılmıştı.örneğin kısa etek giydi diye dövülen liseli kız olayı ya da öpüşüyorlar diye iki genci denize atan bekçi olayından etkilenmiştir. şarkıda geçen kız ve oğlan toplumda çeşitli nedenlerle böyle kötü olaylara maruz kalan işileri canlandırırken kapkara kapılar da bekçi ve o polis gibi kişileri temsil ediyor. benim hatırladığım bu, umarım yanlış yazmamışımdır. ![]() [/quote] evet bende sanki böyle bişey okumuştum... ![]() şarkı hakkındaki yorumuma gelince bu şarkıya ilk dinlediğimden beri hastayım
|
||
|
||
arkadaşlar bu şarkının kim veya ne için yazıldığı hakkında bir bilgisi olan varmı??merak etmişimdir bunu ve hala etmekteyim de açıkçası.. ![]() mvö bazı röportajlarında bunu açıklamıştı.tam olarak hatırlamasam da şöyle birşeydi: toplumda kabul edilmiş bazı mantıksız yargılar ve törelere yazılmıştı.örneğin kısa etek giydi diye dövülen liseli kız olayı ya da öpüşüyorlar diye iki genci denize atan bekçi olayından etkilenmiştir. şarkıda geçen kız ve oğlan toplumda çeşitli nedenlerle böyle kötü olaylara maruz kalan işileri canlandırırken kapkara kapılar da bekçi ve o polis gibi kişileri temsil ediyor. benim hatırladığım bu, umarım yanlış yazmamışımdır. ![]() sağol canım aslında bende duymuş gibiydim ama Ayıp olmaz mı ile ilgili bir yorum olup olmadığına emin değildim..açıkçası,hayatımda dinlediğim en güzel,en içten şarkılardan biri
|
||
|
||
sağol canım aslında bende duymuş gibiydim ama Ayıp olmaz mı ile ilgili bir yorum olup olmadığına emin değildim..açıkçası,hayatımda dinlediğim en güzel,en içten şarkılardan biri ![]() birşey değil canım ne demek ![]() mor ve ötesi ayıp olmaz mı ile ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi
|
||
|
||
| bencede verilen msj çok güzel anlatılmış..favori şarkılarımdan biri.. | ||
|
||
baştan sona mükemmel sözler,mükemmel müzik...bi insanı ağlatmaya yetecek tüm unsurlara sahip şarkı aynen sadece o şarkı değil albümdeki bütün şarkılar öyle iyiki varsın mvö!
![]() |
||
|
||
| yaa hepsi süper şarkılar tabi ayıp olmaz mı şarkısı daaaa.ben çok beğendim vallaaaaaa | ||