mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Etkinlik ve Konser duyuruları

Konu: Açık Hava Şenliğinde 2. Bölge Bağımsız Sol Adayı Baskın Oran'la Birlikteyiz!

Sayfa: [ 1 ]

12.07.2007 23:25:10
Açık Hava Şenliğinde 2. Bölge Bağımsız Sol Adayı Baskın Oran'la Birlikteyiz!
Bu siyasete, bu partilere mahkum değiliz!

14 temmuz cumartesi 18.30-20.30
Maçka Demokrasi Parkı'nın üst tarafı (giriş: Harbiye askeri müzesinin yanı)

Şarkılarıyla: Erdal Bayrakoğlu, Vartkes, Yaşar Kurt, Zardanadam
Konuşmalarıyla: Ahmet İnsel, Harun Tekin, Lale Mansur, Memet Ali Alabora, Pelin Batu

bakınız:
http://img373.imageshack.us/img373/9398/basknoran2li3.jpg

sipariş 12.07.2007 23:49:13
Şimdi yine herkes bu şenliğe amacı için değil de Harun Tekin&Pelin Batu dedikodusunu yapmaya gider.
Keşke gidebilme imkanım olsaydı 'gerçek amacı için'

arsizz_kofte 13.07.2007 12:29:42
haklısın dedikodu yapacakları belli bende gitmek isterdim ama ne yazık ki gidemiyorum harun abi konuşmasını dinlemek isterdim Embarrassed Undecided

Birgül 13.07.2007 12:32:32
Çok güzel ve anlamlı bir şenlik olacak kesin.keşke gidebilseydim. Sad gidenler sonra bize aktarır artık. Wink

aci 13.07.2007 21:20:31
gidicek olan kimse yokmu yav Huh

kaygusuz 14.07.2007 12:00:33
ben katılmıyorum çünkü harun abinin oraya gidiş sebebi belli artık orda bile dedikodu yapıyolarsa yuh artık

dexterx 16.07.2007 12:32:56
Pkk sempatizanı dtp nin bağımsız olarak destek verdiği (gizlide olsa) baskın oran ve ufuk uras la harun ne işi olur anlamış değilim. biri anlatırsa sevinirim.
Ayrıca sevdiğim Baskın Oran ın eski depli (bilmeyenler için dep; günümüzeki dtp nin gerçek yüzünü gösteren hali) milletvekilinin cenaze töreninde ne işi vardı? Tabi yersiz bi soru oldu ama aklıma geldi..

16.07.2007 15:32:12
bilmiyorum ben bu adamı(eski depli millet vekili) sözlükten araştırdım, herşey muamma da kalmış anladığım kadarıyla, herkesin savunduğu farklı şeyler var, dolayısıyla kesin bir yorum yapabilecek bir inanca kavuşamadım henüz, kavuşursam yazarım bir şeyler.

burki 16.07.2007 20:16:33
Pkk sempatizanı dtp nin bağımsız olarak destek verdiği (gizlide olsa) baskın oran ve ufuk uras la harun ne işi olur anlamış değilim. biri anlatırsa sevinirim.
Ayrıca sevdiğim Baskın Oran ın eski depli (bilmeyenler için dep; günümüzeki dtp nin gerçek yüzünü gösteren hali) milletvekilinin cenaze töreninde ne işi vardı? Tabi yersiz bi soru oldu ama aklıma geldi..

Dtp sonradan kürt faşizminin bir mensubu olduğunu gösterdi.bu nedenle önceden o partide görev almış insanları bütünüyle yargılamak abes kaçar diye düşünüyorum.Ufuk Aras da ödp genel başkanıydı.sonuçta ödp için de bu bir dönem geçerliydi.ama sonuçta önemli olan düşünceleri.şuanda dtp adayı olmaması önemli olan di mi Tongue

more 16.07.2007 22:07:01
Etkinlik haberini aşağıdaki linkden okuyabilirsiniz...

http://www.ntvmsnbc.com/news/414301.asp

dexterx 16.07.2007 22:11:21

Dtp sonradan kürt faşizminin bir mensubu olduğunu gösterdi.bu nedenle önceden o partide görev almış insanları bütünüyle yargılamak abes kaçar diye düşünüyorum.Ufuk Aras da ödp genel başkanıydı.sonuçta ödp için de bu bir dönem geçerliydi.ama sonuçta önemli olan düşünceleri.şuanda dtp adayı olmaması önemli olan di mi Tongue

dtp adayı deil zaten dtp nin adayı yok. hepsi bağımsız katılıyor. dtp bu iki şahsı destekliyor. aslında 2. bölge için başka bi isim daha var. ama baskın oran ı daha şanslı görüyorum.
ayrıca ben dtp li(eski depli) kimseyi yargılamadım. onlar zaten yargılandı ve cezalarını çektiler. temsil ettiği halk hala çekiyor. yargıladığım şahıs harun. ne işi var bu adamlarla anlamış değilim. ilk fırsatta kendisinden öğrenmek istiyorum.

more 16.07.2007 22:43:55

Anlaşılmayacak birşey yok.Birincisi Baskın Oran ve Ufuk Uras ın doğrudan DTP ile bir bağları yok. Sadece 1. bölgede Ufuk Uras ı destekliyor DTP,2. bölgede ise direk olarak Baskın Oran ı desteklemiyorlar Doğan Erbaş ı destekliyorlar...
   Ufuk Uras ı sadece DTP desteklemiyor  bir sürü sivil toplum örgütüde destekliyor çünkü adam gibi adam...
   Hem sadece Harun değil bütün grup üyeleri bağımsız iki adayı destekliyorlar. Çünkü onlarda Baskın Oran ve Ufuk Uras ın meclisin çehresini değiştireceğine inanıyorlar ve onalara güveniyorlar...

aci 17.07.2007 12:23:55

dtp adayı deil zaten dtp nin adayı yok. hepsi bağımsız katılıyor. dtp bu iki şahsı destekliyor. aslında 2. bölge için başka bi isim daha var. ama baskın oran ı daha şanslı görüyorum.
ayrıca ben dtp li(eski depli) kimseyi yargılamadım. onlar zaten yargılandı ve cezalarını çektiler. temsil ettiği halk hala çekiyor. yargıladığım şahıs harun. ne işi var bu adamlarla anlamış değilim. ilk fırsatta kendisinden öğrenmek istiyorum.

bende birşeyler duyudum bu konuda ya kafam karışık bencede ne işi var ki mor ve ötesinin onlarla Huh benimde mor ve ötesine soracağım sorular arasında bu soru(bir gün tanışama fırsatı bulursam tabi)

burki 26.07.2007 00:37:01
kazanamadı zaten Cheesy

rüzgâr 26.07.2007 15:49:34
kazanamadı zaten Cheesy
ufuk uras meclise girebildi

Sayfa: [ 1 ]