|
||
ben bir türlü sevemedim duman'i .....ama seven arkadaslara saygimvar tabii
|
||
|
||
| dumandan otesı yok bakın kaan lisede | ||
|
||
ya ben şarkılarını çok seviyorum müzik bakımından biraz daha hareketli olduğu için sayın bayan hoşuma gidiyor... ama genel olarak süperler
|
||
|
||
| Ben çok başarılı olduuklarını düşünmüyorum ama müzikleri gayet güzel bana kalırsa..ama çok damardan sölüolarr | ||
|
||
| çok güzel bir gurup çok da mutavaziler aman aman seni kendime sakladım çogu şarkıları güzel | ||
|
||
| dumanın konserlerine hastayım yav ben çok eğleniyorum valla bütün şarkıları iyi 'pen' değil 'ben' |
||
|
||
bence süperler mvö'den sonra en sevdiğim ikinci grup,müthişler bence
|
||
|
||
bende dumanı çoook seviyorum hatun hayatı yaşa kırmış kalbini halimiz duman haberin yok hepsi güzel yani süperler
|
||
|
||
| şarkıları çok hoş yaa.hele kırmış kalbini..dinle dinle ağla | ||
|
||
| dumanla müslüm gürses harbiye açık havada birlikte konser vereceklermiş rekalmlarda izledim şok oldum.galiba 16 ağustosdaymış konser bence çok ilginç bir olay! | ||
|
||
hangi festival tam hatırlamıyorum ama keremcem de sahne alcakmış....ben de ona şok oldum..komik valla
|
||
|
||
duman gerçekten iiyi bir grup ama geneline yansımıyor bazı şarkılarda çok baskın çıkıyor tarzları.mesela son albüm çok da iyi sayılmaz.ama haberin yok ölüyorum hatrına iyi diyebiliriz
|
||
|
||
Dumanın şarkıları çooook güsel.Ama özel yaşamları örnek alıncak gibi diil en azından bana göre!Sadece müzikleriyle ilgilenirsek ii bi grup.
|
||
|
||
| canlı performansları iyi değil diye duydum.... | ||
|
||
| Kaan Seattle canlı çalmış uzun süre,Batuhan ve babası Mojoda Yavuz Çetinle çalıyordu, rahmetli Yavuz Çetin zaten Batuhanın babasının manevi oğluydu. canlı performansları çok iyi, seyircileri ile çok içtenler ve mütevaziler Türkiyede konser albümü yapmak cesaret işi, bunu denediler, hatta Türkiyenin ilk konser DVDsi de onların, ne diyelim,süper bir grup Duman |
||