|
||
| duman bence çok garip bi grup bazen muhteşem oluyorlar bazen de sarkıları uzatıp bayıyolar o yüzden onlar hakkında pek bi yorum yapamıyorum | ||
|
||
| ya konserlerine gitmekten bıkmadığımve bıkmayacağım tek grup olsa gerek...canlı performansları süper..çok eğlendiriyo... | ||
|
||
ben bayılıyorum DUMAN a ve bence çok iyiler süperler....... kaan da çok iyi, ari de, BATUHAN da
|
||
|
||
| gercekten iyi bir grup ama son albumlerı pek iyi degıl | ||
|
||
| ama son albümdeki en güzel günüm süper abi ya........ mükemmel..... insana işte hayranlarına, dinleyenlerine önem veren onları seven ve koruyan bi grup dedirtiyor...zaten öyleler..... söylicek söze gerek yok | ||
|
||
ama son albümdeki en güzel günüm süper abi ya........ mükemmel..... insana işte hayranlarına, dinleyenlerine önem veren onları seven ve koruyan bi grup dedirtiyo...saten öyleler..... söylicek söze gerek yok evet o şarkı çok süper, hayranlarına yazmışlar ne hoş, en güzel günüm gecem sizinle diyorlar hayranlarına, bir de rüyanda görsen inanma var, melek, yürekten, özgürlüğün ülkesi .... bu albüm de güzel |
||
|
||
| çok sevdiim sayılı gruplardan biri!!.. rüyanda görsen inanma , ah, haberin yok ölüyorum veee daha bir sürü şarkısııı... | ||
|
||
| duman bence süper bi grup...herşeyiyle..bence daha fazla desteklenmeli ve zaten bi dinlediğinizde sanki bağımlılık yapıyo...insanın dinledikçe dinleyesi geliyor...sevmeye ve canı gönülden dinlemeye çalışmak lazım;) | ||
|
||
| bende duman ı severim ama dün duyduğum bişeye gülmekten öldüm ..bizim dershanede bir arkadasın ablası batuhanın sevgilisiymiş...tabi ben bunu duyunca doğal olarak inanmadım..bide ders çıkışı ablası gelince... | ||
|
||
bende duman ı severim ama dün duyduğum bişeye gülmekten öldüm ..bizim dershanede bir arkadasın ablası batuhanın sevgilisiymiş...tabi ben bunu duyunca doğal olarak inanmadım..bide ders çıkışı ablası gelince... öyle bir olay varmış da galiba )))))) sadece bir fanmış.konser sonrası fotoğraf çektirmişler o da ben batuhan ın sevgillsiyim diye hava atıyormuş.![]() yani resimle hava atıyomuş.... ben de ilk duyduğumda krize girdim, çıkamadım
|
||
|
||
| duman sahne performansı cok guzel en iyi gruplardan bırısı |
||
|
||
| Bütün albümlerinin hastası olduğum nadir gruplardan. | ||
|
||
bende duman ı severim ama dün duyduğum bişeye gülmekten öldüm ..bizim dershanede bir arkadasın ablası batuhanın sevgilisiymiş...tabi ben bunu duyunca doğal olarak inanmadım..bide ders çıkışı ablası gelince... Nazlı diye bir kız, öyle dolanıyor ortada, her duman konserinde görebilirsin onu, birkaç resim çektirmiş sevgilisi diye dolanıyor. bunlar neyse de DUMAN süper bi grup, konserleri muhteşem
|
||
|
||
| her ne kadar son albümleri güzel olmasa da bence en iyi 2. türk rock grubu | ||
|
||
| Rock müziğin Müslüm Babası Duman...Adamı alır bulutların üzerine çıkartır...Bunalıma sokuyor bazen beni...=) severek dinliyor ve çalıyorum | ||