|
||
| pitoş tamamen arkandayım kardeşim. o kaan gerçekten çok -nasıl desem- değişik söylüyo, müslüm gürses dinler gibi oluyorum demiştim, artık daha kötü gelmeye başladı... ıkınır gibi söylenir mi hiç bi şarkı yaa.... |
||
|
||
| kesinlikle bende senn arkandayım ilkyaz.bana da kafasına silah dayamışlar da sanki şarkı söylemzse ölürecekler gibi geliyor!! | ||
|
||
| bence çok süperler tarzları türkiyede tek... | ||
|
||
| evet türkiye'de tekler: Müslüm Gürses'le iş birliği yapan ilk rock grubu... di mi pitoş?
|
||
|
||
| buda onların tarzı... | ||
|
||
| kesinlikle ilkyaz televizyonda grmüştüm düetlerini çok komikti!!:)bu benim düşüncem tabii | ||
|
||
| eminim komiktir pitoş zaten kaan'ın her hali komik... bilmiyorum niye ona karşı ayrı bi gıcığım var ama işte... |
||
|
||
| benim gıcıklığımından bir nedeni yok kaan dan dolayı da değil grubu sevemedim bir türlü | ||
|
||
benim grubun tamamıyla bi sorunum yok, nedeni de gitar çalanlardan biri ![]() bi keresinde tv.nin sesini kısıp sırf o çocuğu görcem diye bakmıştım
|
||
|
||
| :)o çocuğa benim de diyeceğim bir şey yok | ||
|
||
yalnız ben genç olanını söylüyorum haa ![]() neyse çok çekiştirdik pitoş kızmasınlar bize sonra...
|
||
|
||
| tamm bende ondan bahsediyorum evet bencede başka konularda artık konuşuruz! | ||
|
||
| evet öyle yapalım... bi de yukarıda bahsettiğimiz yakışıklı ve genç duman grubu gitaristinin adını bilen varsa yazabilir mi??? |
||
|
||
| batuhan galiba yanlış hatırlamıyorsam | ||
|
||
| evet batuhan mutlugiller adı evli ayrıca... | ||