|
||
| Batuhan Mutlugil | ||
|
||
| Evli mi... Olmaz ki kardeşim Batuhan Mutlugil evli Burak Güven evli kapmışlar adamları bize de bööyle bakmak kaldı ![]() Neyse yaa artık kendi yaşıma uygun bi gitarist bulurum ben de
|
||
|
||
Ciddiye almayın ha Burak Güven'e sempatiden başka bi şey duymuyorum ![]() Haa, bi de saygı
|
||
|
||
| bence harika bi grup çok seviyorum yanii bide kaan tangöze nin sesi yok muu bayılıyorum yaa | ||
|
||
bence harika bi grup çok seviyorum yanii bide kaan tangöze nin sesi yok muu bayılıyorum yaa
|
||
|
||
| eh ben bu söze o kadar konuştuktan sonra hiçbişey demem yani... beğenen beğenir tabii... |
||
|
||
yaptıkları müzik gayet güzel..çünkü rock..
|
||
|
||
| ama kaan tangöze'nin sesi... bu gün ard arda iki şarkısını yüksek seste dinlemek zorunda kaldım annem seviyo diye resmen kulaklarımı kapadım ve "batuhan nerdee" diye baktım... |
||
|
||
www.halimizduman.com üye ol mutlu ol
|
||
|
||
| çok sevmezdim.dinlemezdim de.ama bultsuzluk özlemi konserinde uçtu uçtu'yu söyledikleri andan beri duman daha bi ilgimi çeker oldu.performans gerçekten müthişti.şimdi öyle eski albümlerinden falan takılıyorum.. | ||
|
||
| halimizduman.com mu? o ne yaa?? | ||
|
||
| şarkıları çok hoşuma gidiyor.. | ||
|
||
| abi ben o siteden bi resim buldum şimdi koyucam... "gül ve deve dikeni yan yana" başlıklı resmime -ben koydum o adı- bi bakın... batuhan ve kaan yanyana
|
||
|
||
neyseki resme ayrılan yer küçük de, kaan tangöze bozmuyo göz zevkimizi...
|
||
|
||
| bu grup çoğu insan için başarılı canım fakat kaan tangözenin tipi,ya da batuhan mutlugil in yakışıklılığı için değil.artık insanları tipleriyle yargılamayı bırakalım lütfen.eminim kaan tangöze nin sesini beğenmeyenler eğer kaan çok daha yakışıklı olsaydı beğeneceklerdi... | ||