|
||
| Ellerin uzanmasın uzak dursun...Tenin sakın dokunmasın...Hayal ettiklerim bana yakışmasın inancım yok benim.....bak doğru anlamışım.... | ||
|
||
| canlı performanslarrını sevmiyorum bence keş gibi söylüyorlar rahatsızlık veriyo ses bana ama albümlerini dinlemekten zevk alıyorum | ||
|
||
| canlı performansları , konserleri çok güzel ya onların yani burda hoşuma gitmişti |
||
|
||
| arkadaşlar kaan'ın tarzı o ya.yani söyleyiş tarzı böyle bu adamın.ve biz bu şekilde tanıdık onu.bence çok farklı ve güzel söylüyo | ||
|
||
| of of benim grup bu işte samsuna geldiler gidemedim ya içimde ukte kalmıştır yani görmeden ölürsem gözüm açık gitçem yani hih batu kaan hepsinin ayrı yeri var bende kaanin değişik bi söyleyiş tarzı var insanları çekende o zaten sevdiriyo kendini ne biliyim işte bi şekilde sözler falan da güzel olunca tam oturuo her şey böyle yani bir sevdadır DUMANN........ | ||
|
||
| Ozaman senı catlatayım bıraz yarın duman evıme yuyurek 10 dk uzaklıkta konser verecek yedıkulede:) | ||
|
||
çatlat çatlat bende giderim bi gün elbet zuha slm söyle görürsün...
|
||
|
||
| görürsen yani pardon | ||
|
||
| konserleri çok eğlenceli geçiyor | ||
|
||
| dumanda gercektenn guzell bir isim şarkıları ve kendisii gercektenn guzel | ||
|
||
yaptığı müzikler çok güzel.. işlerini iyi biliyorlar.. seni kendime sakladım ve bu gece şarkılaı mükemmel... abi şarkının adı "bu akşam" |
||
|
||
yaptığı müzikler çok güzel.. işlerini iyi biliyorlar.. seni kendime sakladım ve bu gece şarkılaı mükemmel... abi şarkının adı "bu akşam"
|
||
|
||
| duman duman duman hastasıyım bu grubun ya adamalar müzik yapıyorlar abicim bence mvö den daha iyiler!!! | ||
|
||
duman duman duman hastasıyım bu grubun ya adamalar müzik yapıyorlar abicim bence mvö den daha iyiler!!! hop ya o kadar da diil ağar ol biraz bnc
|
||
|
||
| ee sende duman hastası olursan benim gibi cümleler kurarsın | ||