|
||
| bence harika bir grup ayrıca iyi tezkereler hakan&kaan'a askerde ne havası olur be onların dicem kimse takmaz onları diyor ablam
|
||
|
||
| en güzel günüm,gecem şarkısını konserlerde onları yanlız bırakmayan hayranlarına armağan etmişlerrr... |
||
|
||
| bencede duman şahanee.içki içmesinden dolayıda kötü olamaz.kimseyi ilgilendirmz. | ||
|
||
Hoştur,idare eder
|
||
|
||
valla Duman benim 10 numaram,Kaan da öyle Ve yaşam tarzları ne olursa olsun bence kimseyi ilgilendirmez Eğer işlerini başarılı bir şekilde arz ediyorlarsa gerisi boş
|
||
|
||
| çok iyi bir grup.şarkıları çok güzel.kaan'ın yorumu çok farklı...iyi bir grup... | ||
|
||
ne demis ya cok merak ettim yazarmısın geç oldu ama hatırladığım kadar söliyim bir röportajda mor ve ötesi türkiyede grup olmayan tek grup özel hayatlarında asla birbirlrriyle görüşmüyolar sadece konserde bide onlarla ilgili bişi daha sölemiş ama onu yazmak istemiyorum çünkü polemik yaratmak istemiyorum
|
||
|
||
severdim ama gercekten böyle bişey dedilerse yakıstıramadım bi kere rock kavramı mvö nün dünya yalan söylüyor uyla basladı son 3 yıldır bunu bilmiyolar heralde
|
||
|
||
| gerçekten gereksiz ve talihsiz açıklamalar yakışmadı hemde hiç...!!! | ||
|
||
| bende yakıştıramadım dumanı seven biriyim ama sonuçta bu açıkçası çok ayıp ve terbiyesizce bir açıklama olmuş... şimdi bizlerde kalkıp duman hakkında ileri geri konuşsak hoş olmaz...dolayısıyla duman'ı kınadım.... ayıp olmuş! |
||
|
||
| valla bende sarkilarini sverim ama kendilerine alısamadım mvo si konseryle duman konserni kıyaslarsam mvosi bin basar bende tabi sizi blmm | ||
|
||
severdim ama gercekten böyle bişey dedilerse yakıstıramadım bi kere rock kavramı mvö nün dünya yalan söylüyor uyla basladı son 3 yıldır bunu bilmiyolar heralde rock kavramı ASLA mvö ile başlamadı
![]() |
||
|
||
| bencede birçok insan mor ve ötesi ile rock müziği sevdi ama rock müzik mor ve ötesinden çoo...k önce vardı | ||
|
||
| gerci benimki yanlıs bi acıklama olmus oraya ''BENCE'' demeliydim pardon...ama son 4 yıldır durgunlasan rock müzik piyasasını mvö nün dünya yalan söylüyor la canlandırdıgını sadece ben değil müzik otoriterleride söylüyo | ||
|
||
| yapmayın ya rock müzik zaten gelişme içindeydi morveötesinin birşey kattığını sanmıyorum Kurduğumuz cümlelere dikkat edelim arkadaşım.Örnek olması bakımından mesajını bırakıyorum. |
||