|
||
| duman en sevdiim gruplardan bir tanesi bana kalırsa gruplar kişiselden daha çok seviliyo çünkü daha yaratıcı müzik ve şarkı yapabiliyolar ve kesinlikle duman onlardan bir tanesi... |
||
|
||
| nnasıl ya yapmayın ya rock müzik zaten gelişme içindeydi morveötesinin birşey kattığını sanmıyorum kaç gruptan haberleri vardı morveötesi olmasa kvram yerleşmezdi böyle sölemene bi anlam veremedim
|
||
|
||
nnasıl ya haklısın paremesyum ama rock müziğin gelişmesinde mor ve ötesi ve onun gibi daha bir çok rock'çıların büyük etkisi vardır yani mvö'nün hakını yemeyelim
yapmayın ya rock müzik zaten gelişme içindeydi morveötesinin birşey kattığını sanmıyorum kaç gruptan haberleri vardı morveötesi olmasa kvram yerleşmezdi böyle sölemene bi anlam veremedim |
||
|
||
| 10 Kasım Yeni Melek'te saat 19.00'da son konserlerini verecekler duyurulur | ||
|
||
yaylalar yaylalar... kaç ay yapcaklar?uzun dönem mi kısa dönem mi?
|
||
|
||
yaylalar yaylalar... kaç ay yapcaklar?uzun dönem mi kısa dönem mi?kısa dönem..yani mayıs ayında biticek ![]() bu arada evet,10 kasımda YENİ MELEK'teki konser harika olacak,herkesi bekliyoruz(duman sevenler)..açıkçası şahsen ben orda olucam ![]() (bu arada son konser -askere uğurlama- o yüzden,kaçırılmayacak bir fırsat bence..ayrıca bazı sürprizler de olacakmış konserde -onlarla bizzat konuşma adına-)
|
||
|
||
| O ZAMAN hayırlı tezkerelerr inşallah müzkte başarılı oldukLARI gibi en önemlisi askerlikte de başarılı olurlar... |
||
|
||
| 10 kasım son konser olamaz kii...18inde ankarada konserleri var zatennn | ||
|
||
10 kasım son konser olamaz kii...18inde ankarada konserleri var zatennn yok,İstanbul'daki son konser..onu demek istedim,yanlış anlaşılmasın
|
||
|
||
| Hıı!Pardonn... | ||
|
||
| reklam vermek filan yasaksa,şimdiden tüm adminlerden,moderatörlerden özür diliyorum.. arkadaşlar konser yarın..gelecek olanlar varmı ![]() bekliyoruz..ben orda olucam..gelcek olanlarla görüşürüz orda
|
||
|
||
| Duman... Çok seviyorum bu grubu ya, özellikle Kaan'ın farklı yorumu çok güzel ya,her albümünü zevkle alıp dinlediğim bi grup | ||
|
||
| deniz _ mvo nasıl sevemedin anlamıyorum....dumanı sevmeyen ölsün ölsün dumanı sevmeyen ölsün... | ||
|
||
| kim sevmiyomuş dumanı..... o duman bu akşamda içer yarın akşamda içer. adamlarımı rahat bırakın. seviyorum seni duman........ |
||
|
||
''geçmiş olsun'',''rüyanda görsen inanma'',''yürekten'',''en güzel günüm gecem'' diyorum başka bişey diyemiyorum
|
||