|
||
| 3 aralıkta askere gidiyorlar.. |
||
|
||
3 aralıkta askere gidiyorlar.. hadi ya hangileri gidiyor.hepsi mi?
|
||
|
||
askere hepsi gidiyor malesef
|
||
|
||
askere hepsi gidiyor malesef ![]() dumanın 2 adamı, kaan ve batuhan bu ayın sonunda askere gidiyor..ari 2002 de bedelli yapmış askerliğini yani hepsi gitmiyor. |
||
|
||
| yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim ama ben bir tv programında hepsi gidiyor diye duymuştum.. | ||
|
||
| aslında onları askerde iken ziyaret ederek bir sürpriz yapılabilir sevenleri tarafından... hem askerlik çok farklı birşey, onların da bundan müthiş keyif alacaklarını umuyorum... | ||
|
||
askerlik,şu-bu farketmez..Kaan'ın askerlikte dahi gayet muhteşem eserler oluşturacağına inanan,kısa süreliğine de olsa yokluklarının bariz bir eksiklik olacağını bilen biri olarak GEL TEZKERE diyor ,en kısa zamanda onları yeniden görmeyi diliyorum
|
||
|
||
askere hepsi gidiyor malesef ![]() dumanın 2 adamı, kaan ve batuhan bu ayın sonunda askere gidiyor..ari 2002 de bedelli yapmış askerliğini yani hepsi gitmiyor. |
||
|
||
| yuxexes 07 takviminde bulunan grup | ||
|
||
| nereye gittiler askere bilen var mı? | ||
|
||
| hatta yuxexes aralık sayısı kapağında da kaan tangöze nin görüldüğü grup | ||
|
||
| bir tanesi erzuruma gitmiş ama hangisinin gittiğini bilmiyorum... | ||
|
||
| dumanı çook seviyorum canlı performans süper herkes belki sahneye çıkmadan içiyor olabilir ama en azından sahnede binlerce gencin önünde içmesi yanlış bence | ||
|
||
| klip çok kötü olmuş gerçekten hemde duman ve o klip ne alaka? fikir kiminse tebrik ediyorum | ||
|
||
ya bence çokta kötü olmamış.ama şey gibi olmuş sanki bu fikir önceden birinden çıkmış beğenmemişler düşünmüşler bulamamışlar sonunda ''oofff o olsun bari kötünün iyisi'' gibi birşey demişler ve öyle çekmişler işte
|
||