|
||
duman a eleman aranıyor!!!! katılmak isteyenler bir adet çizgisiz kagıda özgecmişlerini ve fotografını koyarak basvurabilir herkesi bekliyoruz...
|
||
|
||
pf ya.. ne zaman gelcekler buarada kaan nereye gitti haberniz varmı özledim onları yaaa
|
||
|
||
| klibi bir kere izledim ve hiç bir şey anlamadım. dumana yakışmayan bir klip olmuş bence... | ||
|
||
| ya bence duman fazla ilgi çekmek için duman gibi görünmeye çalışıyorlar:):)ama malesef başarıyorlarda şarkıları msl benim inanılmaz hoşuma gidiyor:D | ||
|
||
bıldıgım kadarıyla dumandan ızınsız nr1 çekmış klibi .. klib çekılmeden oncede dumanla nr1 yollarını ayırmış zaten... ben bı yerde boyle okumuştum.. bence nr1 inadına yapmıştır bu işi
|
||
|
||
BATU...=>Jandarma Er 125'inci j. er eğt. a. k.liği Safranbolu / Karabük ![]() kaan=>Piyade Er 9'uncu kor. 109'uncu top. a. k.liği Susuzharmanlar / Erzurum
|
||
|
||
| offf offf kac ay kaldıı c0k ozlettnz ama=( | ||
|
||
11 aralıkta bırlıklerıne teslım olmuşlar..Askerlik görevlerini kısa dönem (6 ay 12 gün) olarak yerine getireceklermiş
|
||
|
||
oofff daha varmış ya yani hazirana falan geliyo dönüşleri
|
||
|
||
| yuxexes aralık sayısında haklarında gayet iltifatlarla dolu açıklayıcı bir yazı bulunmakta | ||
|
||
| super bi grup bayılıyorum bence sezen aksu'dan daha guzel soylediler herseyi yak'ı ben bazı soylentiler duydum konserden once uyusturucu aldıklarına dair ama inanmadım acıkcası | ||
|
||
| Arkadaşlar lütfen adamların müzikleri hakkında yorum yapın. Yok uyuşturucu kullanıyormuş, yok ateistmis vs vs.. Bunlar burda tartışılacak şeyler değil! Konuyu saptırmayın, aksi takdirde mesajlar silinecektir! | ||
|
||
| kaan sayesinde susuzharmanlar adlı bir yer olduğunu öğrendim... teşekkürler;))))) |
||
|
||
kendimi dumana vurdum bu aralar! bir duman bir mor bakalım nereye kadar
|
||
|
||
| dinleyicilerine çok fazla değer verdiklerini düşündüğüm grup! ( bakınız: en güzel günüm gecem adlı şarkıları dinelyicileri için yazılmış. ) | ||