|
||
| "hatun" adlı şarkıları çok hoşuma gidiyor..müziği falan harika:))) | ||
|
||
bütün şarkıları birbirinden güzel. eski yeni tüm şarkılarını çok büyük zevkle dinliyorum.bence türkiye nin en iyi grubu
|
||
|
||
| abi duman sevilmez mi ya ben dumansever olarak senide cumhuriyetimize davet ediyorum... | ||
|
||
| Duman gercekten turkıyenın en ıyı gruplarından bırısı guzel ısler cıkarıyorrlar... | ||
|
||
| duman muhteşem bir gurup şarkılarının hepsi özellikle en güzel günüm gecem şarkısı çok güzel bir de yanıbaşımdan aslında hepsii | ||
|
||
| Bana kalırsa günümüz gruplarının en iyilerinden. Neredeyse bütün şarkılarını seviyorum ama Özgürlüğün ülkesi ve En güzel günüm gecem'i şu sıralar daha çok dinliyorum. | ||
|
||
| bence en iyi gruplardan birisi | ||
|
||
| bn aynı zmnda dehset 1 dumanfanıM .türkiyenin cok farklı müzik tarzı olan sayılı gruplarından.... dumanlamaya devammm..... | ||
|
||
| belki kimimize göre saçma gelicek ama çok ciddiyim mektup yollasak ne güzel olur hatta düşünüyorum aslında mektup yollamayı. |
||
|
||
| Neden mektup göndereceğiz? Anlamadım. | ||
|
||
Neden mektup göndereceğiz? Anlamadım. kaan la batu askerde ya o yüzden
|
||
|
||
hehe..çok güzel olur aslında.bunu ciddi düşünmek gerek. kaan'ın askerde çekilen fotoğrafları ve yılbaşında tek başına söylediği aman aman videosu var.çok komik.kravatlı ve kısacık saçlı bir kaan!
|
||
|
||
hehe..çok güzel olur aslında.bunu ciddi düşünmek gerek. aaa! öylemi nerde izledin bunu??? kaan'ın askerde çekilen fotoğrafları ve yılbaşında tek başına söylediği aman aman videosu var.çok komik.kravatlı ve kısacık saçlı bir kaan! ![]()
|
||
|
||
buyrun http://rapidshare.com/files/10054135/Film_0001son.wmv.html |
||
|
||
| duman çok iyi ama onu dinleyenlere kötü örnek oluyor bencee. | ||