|
||
| Askerlik bukadarmı yakışır adama beeeeeeeeeeeeeeee... | ||
|
||
| dalga mı geçiosun çok kötü görünüo.bişiiin yakıştığı da yok ki adama duruştan bile kaybedio | ||
|
||
| ya bence de süper bir grup ama mor ve ötesinden sonra gelir benim gözümde | ||
|
||
hayat tarzları ve duruşları çok da önemli değil..çünkü onlar da bununla gündeme gelmiyorlar..şarkıları ise çok güzel..çok beğeniyorum..kaan'ın sesi de çok yakışıyor şarkılarına
|
||
|
||
| Şarkıları ve Kaanın yorumu süper bence..."Yürekten" ve "Sadece Koklayacaktım" şarkılarını cok seviyorum bide "Gecmiş Olsun"...Cok kaliteli ve eski bir grup bence son derece profesyoneller (= | ||
|
||
| duman bencede türkiyenin en ii grubu olmakla beraber en ii cover yapan grubuda | ||
|
||
| Ben pek sevemedim.Nedenini bilemiyorum ama ısınamadım bi türlü şu guruba . | ||
|
||
| yalnızca müzik olarak baktığım zaman çok beğeniyorum onları şarkıları çok güzel | ||
|
||
| bence dumana önyargılı bakılıyor.bu yüzden çoğu kişi albümünü hatta şarkılarını dinlemeye bile fırsat vermiyor | ||
|
||
duman tek kelimeyle harika bir grup. en sevdiğim gruplardan birtanesi.
|
||
|
||
| ben dumanı seviyorum niye bilmiyorum ama kaanı da seviyorum hiç birşeyden etkilenmemelerini seviyorum galiba bi de şarkılarının havasını.duman bu ülkeye lazım olan gruplardan bir tanesi.. | ||
|
||
| başlarda hiç sevmediğim,daha doğrusu pek bir şey hissetmediğim,ama sonradan özellikle de son zamanlarda sıkı dinleyicileri olma yolunda ilerlediğim bir grup! | ||
|
||
KAAN SENİ ÇOK ÖZLEDİM
|
||
|
||
| harika bi grup! mvö'si gibi duruşları tarzları çok farklı.bütün şarkılarıda süper!! | ||
|
||
zamanında duman sevmediğim için,burnumun dibindeki konserlerini kaçırdığım için çok üzülüyorum şimdi! gelseler de,konserler başlasa da gitsem...
|
||