|
||
gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet burda.. fanın sazın gitarın sesine hasret.. |
||
|
||
| ya duman üstüne grup tanımam adamlar dehşet. çok seviyorum... kaan abi askerden dönsede yine uçsak o eşsiz parçalarla... | ||
|
||
okuduğum röportajlarından boş olmadıklarını anladım ve verdikleri cevaplara açıkçası ağzım açık kaldı.seviyorum bu adamları!
|
||
|
||
| bu akşammmmmmmm şarkısı çok güzel | ||
|
||
| ben duman grubuna bayılıyorum. çok güzel bir müzik yapıyorlar ve kendilerine özgü bir müzik yapıyorlar. türk olarak en sevdiğim gruplar zaten duman-mor ve ötesi | ||
|
||
| duman..babalar yaa....çok güzel ifade ediyolar kendilerini şarkılarında...bütüün şarkıları süpper | ||
|
||
![]() ve bir çogu www.dumanpub.com sitesinden ulaşabilirsiniz...... askerden döndükleri zaman resmi sitesi olucaktır dumanın |
||
|
||
| bende fazla sevmiyorum birkaç şarkısı hoşuma gidiyo o kadarla sınırlı | ||
|
||
| ya gelsinler artık ne kadar kaldı bilen var mı? |
||
|
||
| 70 gün falan sanırım | ||
|
||
| 55 gün kalmış.. haydi bakalım. acaba yazın konserler olur mu? malum alen askerde olcak kaan ve batuhan gelince.
|
||
|
||
hehe çok manyak eglenceli cosku dolu bi grup ya.. hemen hemen butun parcalarini severek dinlerim
|
||
|
||
| gerçekten severek dinlediğim sayılı gruplardan bir tanesi;) | ||
|
||
| duman...duman ..duman... harika bi grup..benm için tum gruplardan oteler ve muzikleri de kendileri gıbı harika...... geri geri sayıyrz.. z kaldı..sayılı gün tabi.....
|
||
|
||
şafak 38:) gelsinler artık çok özledik....
|
||