|
||
birçok kişiye itici geliyor duman ama bence adamlar kalite ya... "haberin yok ölüyorum"süper bir şey.zaten coşma coşturma,uçma uçurma üzerine başka grup tanımıyorum.severiz,dinleriz,hastasıyız
|
||
|
||
| çook seviyorum şarkılarını ve kendilerini çook iyiler bence | ||
|
||
| bir çok kişi bu grup dinlenir mi falan diyor ama muziği içten yapan ve bunu gercekten bize yansıtan ender gruplardan biri duman tanışma fırsatım da oldu o kadar içten ve samimiler ki gelde sevme onları |
||
|
||
| beni yak şarkısını çok iyi yorumlasıklarını düşünüyorum ama bence gençlere kötü örnek oluyorlar. yani annem-babam gibi konuştum:) ben de gencim ama kasetlerini aldığımda o parayla kendilerine uyuşturucu alıp almayacaklarını bilmiyorum.bu da bence iyi bir imaj değil. |
||
|
||
Safak 36
|
||
|
||
az kalmış ..çook çokk severım dumanı..
|
||
|
||
| her türlü duruşu ve etkinliğiyle kimse mor ve ötesi kadar güzel olamaz. |
||
|
||
olamaz tabii ama yine de güzel müzik yapıyorlar bence.. bir arkadasla "oje"nin klibine çok gülmüştük.duman deyince aklıma o gelir hepp !!
|
||
|
||
| Duman bir ekol ya..dumansız bir hayat düşünemem..Çok irticali bir grup.. | ||
|
||
| askerlik mayısta bitiyordu sanırım.şöyle kapsamlı bir türkiye turnesi yapsalar bunun şerefine... |
||
|
||
| duman konserine gitmeyi özledim... YANIBAŞIMDAN ,HALİMİZ DUMAN,SENİN GİBİ..... |
||
|
||
| çevremdeki herkesin bayıldığı ama benim bi türlü sevemediğim grup... belkide sevmememin büyük nedeni dediğim gibi çevremdeki herkesin sevmesi ve dinlemesidir... çünkü ben piyasa olmuş grupları pek beğenmiyorum.dikkat ediyorumda rock sevmeyen hatta nefret eden tanıdıklarım bile sadece dumana bayılıyorlar.buda benim gözümde dumanı itici kılıyor!...
|
||
|
||
| onlae benim her1şeyim.... | ||
|
||
| türk rock'ının ilerlemesinde önemli katkısı olan gruplardan biri DUMAN | ||
|
||
| dinlemekten bikmiyacagim bi grup. | ||