|
||
| Uzun zamndır dinlememe ragmen bir turlu konserine gitmek nasip olmadı.. 2 ay sonra konserleri varmıs ona kesinlikle gitmeyi dusunuyorum.. | ||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=SSoEH464hrM kesinlikle izlenmesi gereken bir video. kaan askerde, bando takımıyla birlikte gurbet'i söylüyor. nasıl bir kasılmışlık, rahat edememektir izleyin ve görün. çok komik!
|
||
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=SSoEH464hrM An itibariyle Duman dinlemeyi bırakıyorum kesinlikle izlenmesi gereken bir video. kaan askerde, bando takımıyla birlikte gurbet'i söylüyor. nasıl bir kasılmışlık, rahat edememektir izleyin ve görün. çok komik! ![]() Askerlik bole bisi iste..Ama guzel soylemiş he
|
||
|
||
An itibariyle Duman dinlemeyi bırakıyorum ![]() Askerlik bole bisi iste..Ama guzel soylemiş he ![]() ama ben şahidim normale dönmüş, gözlerimle gördüm. eskisi gibi. dinlemeye devam yani!
|
||
|
||
| duman güzeldir ya severim ben=)) | ||
|
||
videoyla ilgili yılın yorumu ceylan'dan :"ilk defa ayık söylüyor galiba!"
|
||
|
||
videoyla ilgili yılın yorumu ceylan'dan :"ilk defa ayık söylüyor galiba!" çok güzel bir tespit olmuş tebrikler ![]() sanırsam 10 haziranda da ayıklardı... çok fazla büğürtü yoktu konserde.. |
||
|
||
videoyla ilgili yılın yorumu ceylan'dan :"ilk defa ayık söylüyor galiba!" çok güzel bir tespit olmuş tebrikler ![]() sanırsam 10 haziranda da ayıklardı... çok fazla büğürtü yoktu konserde.. kaan içti yine, arada böğürtüler de oldu ama eskisi gibi çok değil. sesi yerindeydi. bir de şarkıları hep millete söyletirdi ama bu sefer çoğunu söyledi.
|
||
|
||
| olabilir valla =) ben konserde değildim eve dönüş yolundaki hissettiklerim =))) | ||
|
||
bakıyorum yorumlarımız hemen siteye gelmiş.çok komik ya takım elbiseli ağır abi modunda kaan.saçlarda önden arkaya doğru yatmış.süper
|
||
|
||
Millete soyletmez tabi askerde bogurtmediler adamı, bogurmeye bogurmeye bogurmeyi ozlemis ![]() Ceylan ın yorumu da supermis yani ![]() Dumanla bogurmege ay iste sarkı soylemeye devam
|
||
|
||
hep kulaklarımda sesi...
|
||
|
||
yanlız yakışmış takım falan be
|
||
|
||
| heheee DUMAN olayı..... son zamanların en iyi yerli müzik soundu... |
||
|
||
kaan'ın gurbet yorumuna bayılıyorum! aklıma mahalle düğünleri geliyor. cover olayında gerçekten çok başarılı bir grup! |
||