|
||
bir türlü konserlerine gitmeme izin verilmeyen grup
|
||
|
||
| kimden izin alıyon ki??? kaç git,duman konserine gitmek için evden kaçılır valla... |
||
|
||
duman ı nasıl bi grup sizce.ben bi türlü sevemedim ya yapma alla aşkına sevilmezmi duman ya bence mor ve ötesinden sonra süper bi grup(mor ve ötesinden sonra)
|
||
|
||
24 haziran da antalya konseri var ama gidemicem malesef
|
||
|
||
| duman mı?.....duman gelmiş geçmiş en başarılı gruplardan biri!!!!! |
||
|
||
| TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL | ||
|
||
rüyanda görsen inanma mükemmel bir şarkı.... zaten duman yani....
|
||
|
||
| ya duman, baba rock gurplarından sonra en iyi müzik grubu; mor ve ötesiyle birlikte | ||
|
||
| rolling stone temmuz sayısı kapağındalar | ||
|
||
| DUMAN'dan açıklama: 10 Nisan 2007 tarihinde Metal Reklamcılık ve Medya Pazarlama Tic. Ltd Şti(Dinamo Organizasyon) ile sözleşme imzalayarak kesinlik kazandırdığımız 29 Haziran 2007 tarihli Duman-Radar Live Fest konseri, karşı tarafın sözleşme koşullarına uymaması sebebi ile iptal olmuştur. Tüm Duman dinleyicilerinden özür dileriz. Bilet almış olan dinleyicilerin biletleri -istedikleri takdirde- iade olacaktır. Bu konuda hiçbir sorun yaşanmayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. ŞERMİN EKİNCİ Menajer |
||
|
||
tartışmasız mükemmell(mor ve ötesi kadar olmasında:D)
|
||
|
||
| kaan'ın bir yeşim salkım şarkısı olan "beyhude"ye yaptığı bir katkı vardır ki şarkıyı dinlenir hale getirmiştir. tavsiye ediyorum. | ||
|
||
| vala radar live a çıkamamaları kadar sevindiğim bişi olmadı bu ay ne güzel açılışı morlarımız yaptı |
||
|
||
| herşeyi ile muhteşem en gruplardan biri | ||
|
||
kankam 22 hazirandaki konserine 15 tane biLet aLdı topLanıp cümbür cemaat gidicektik=D kendisi duman fanLarındandırda..=) ama konsere gitmedim =( babam izin verdi ama bir aptaLLık yapıp gitmedim:) onLar gitti:) beni konser sırasında arıyolar konseri dinLetiyorLardı=)baya eğLenmişLer:DbiLiyorum ben bi maLım=D konsere gitmediğim için:D:Dne deseniz hakLısınız:D:D
|
||