|
||
evet seren haklıyız 15 ağustos'ta harbiyeye artık=p banada doğum günü hediyesi olur=Ppbu sene barışarocka katılacaklar gibi bir şey duydum ama=s |
||
|
||
| Severiz Duman'ı(mvö kadar olmasada ki olamazda:D) yeni albüm yapsalar ama iyi olurr | ||
|
||
| herkesin sevebileceği gibi kimseninde sevemediği gruplarda olabilir ama duman konusunda sevilmeme biraz garip geliyor dumanforever ![]() |
||
|
||
duman grubunun solisti kaan tangöze'nin -eğer gerçekten doğruysa- daha temiz bir dünya için söz verenler arasında yer aldığı gruptur.eğer gerçekten kendisiyse -ki muhtemelen kendisidir,en azından ben öyle umuyorum-takdir etmek gerekir... linki de vereyim tam olsun http://www.globalwarner.org/soz-verenler/
|
||
|
||
| rollingstone dergisinde 8sayfa duman röportajı bulumaktadır(4sayfa resim). | ||
|
||
| yapmayın ya duman sevilmez mi?Türk rock grupları içinde en iyilerinden biri Duman | ||
|
||
| siz böyle diyorsunuzda 2 3 şarkının dışında bana iğrenç geliyor | ||
|
||
| Duman'a söyleyecek bir şey yok..kaan yeni neslin kurt cobain'iymiş....öyle diyor...ama müzik gerçekten güzel! | ||
|
||
| ben duman ı çok seviyorm. söylediği şarkılar müthiş. zaten benm ilk sırada mor ve ötesi ve şebnem ferah sonra diğer gruplar geliyo |
||
|
||
bende aynı şekilde duman hastasıyım mor ve ötesi birinci ardından duman
|
||
|
||
benim aşık olduğum gruplardan biridir duman grubu. çok seviyorum onları özellikle kaan tangöze birtane ![]() ![]()
|
||
|
||
| bence türkiyenin en başarılı rock grubu..gerek ses..gerek performans...herşeyi ile süper bir grup.. aman aman-yanıbaşımdan-ah-kırmış kalbini-hatun vs vs vs çok güzel şarkılar |
||
|
||
| ya bende sevemedim bi türlü bu grubu adam şarkı sölerken sanki birinin eli gırtlağında çook boğuk bi ses kötü kötü kötü......... |
||
|
||
| adamlara resmen tapıyorum yaa şükür aslerlikleri bitti de geldiler...süper bi albüm çıkarırlar yine:D | ||
|
||
gercekten cok ama cok iyi bir grup.soylenecek cok fazla birsey yok aslında.. ;)simdi yeni bir album bekliyoruz insallah en kısa zamanda cıkarırlar ya
|
||