|
||
severiz sevmeliyiz sevilmeye değer ![]() dinlenmeye de değer diyorum .. yeter herhalde
|
||
|
||
erkin koray'ın türkçe rock olarak dinlediği tek gruptur. fazla söze gerek yok yani ![]() 15 ağustos'ta harbiye açık havadalar... |
||
|
||
| duman çok deli kaan daha deli çok iyiler bence de | ||
|
||
HER YERE GİTTİLERR SİNOPA GELEMEDİLER BİR MÜTHİŞ BİR GRUP BİZİM YURTA GURBET ŞARKISINI ÖĞRETTİM HERKES ONU SÖYLÜYOR ARTIK
|
||
|
||
| Albüm olarak değilde; Bazı şarkıları çok hoşuma gidiyorr.. | ||
|
||
| 11 AĞUSTOS ta Yalovada Konseri var... | ||
|
||
| bitiyorum yorumlarına yaa..aman aman,yanıbaşımdan,manası yok,seni kendime sakladım..ayırt etmek mümkün değil..hepsi birbirinden süper ötesi parçalar... | ||
|
||
| bu adamlar ölmeden önce dinlenecek isimlerin ilk sıralarında...ölmüş bitmiş olabilirim,her yanım ağrıyo(elma şekeri ve limon canlarım bayağı bi alay ettiler bu gün hareket edemiyorum diye ama)olabilir ama hepsine değer..tek kelime muhteşemler..verdiğin paranın kuruşuna kadar hakkını veriyorlar.. gittiler dbi kaç dakika sonra geri geldiler herşeyi yak söyledile araya another brick in the wall girdi sonra herşeyi yak devam etti 10 dkya yakın sürdü ve dinlenilesi bişeydi(o sırada arka koltuğa doğru 3 kişi uçtuk ) ardından bi şarkı geldi sanırım son olarak noktayı manası yok ile koydular..yürektende tam ağlayacakken birini bıldum sarıldım ve gidiyordum o an ama sonra kopardılar tabi boynumu o ayrı ![]() öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın..bi insanın önüne böyle çıkarılmaz bu bi an akla böyle sokulmaz abi ya yapmayın dedim ![]() en başından beri beklediğim şarkı rüyanda görsen inanma da(son şarkıydı sanırım yani dönmelerinden önceki son..) kaan öl lan dese tamam abi der ölürdüm resmen o durumdaydım bin kat daha hayranlığım arttı.. manası yok da "komşu toprağı kimi gömmüşler nazımıı" diyen kaanı kutladım çok güzel bi nokta oldu..son şarkıydı zaten.. 3 saat 15 dakika 47 kişi ile duman..budur abi (fanlar 42 kişi gelip bizi de aldılar içlerine 47 kişi oldu da duman klubü)duman klubüne teşekkürler( (duymasalar da)
|
||
|
||
ahh ahh çok severim dumanı kaan abinin yorumu ayrı bir hava katar şarkılara...iyi de çalıyorlar....askerlikleri de bitti yeni albüm bekliyoruz... ;Dyanıbaşımdan,ah,eski köprünün altında,rüyanda görsen inanma,bal,hatun,belki alışman lazım...ve bir çoğuna bayılıyorum...iyi ki varlar..
|
||
|
||
| öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın:D:D şarkılarını seviyorum ben=) |
||
|
||
vazgeçilmezlerimdennn....
|
||
|
||
| 11 eylülde mor ve ötesi ile birlikte aynı konserdeler. | ||
|
||
ve böylece mor ve ötesi dinleyen duman dinlemez dumanı dinleyen mor ve ötesi sevmez adlı tezi çürütüyorlar..
|
||
|
||
ve böylece mor ve ötesi dinleyen duman dinlemez dumanı dinleyen mor ve ötesi sevmez adlı tezi çürütüyorlar.. ![]() duman ve mor ve ötesi türk rock müziğin en kaliteli isimleri demektir bu da
|
||
|
||
| başarılarını takdir ediyorum ama canlı performanslarını pek sevdiğim söylenemez... | ||