|
||
| harika bi grup sarkılara zaten laf yok tek kelimeyle süperler habern yok ölüyorum ve yürekten ,eski köprünün altı favorilerim hepsi güzel aslında duman forever | ||
|
||
| mükemmel bir konser olacaktır eminim. duman ve mor ve ötesi de tam kafa gruplar | ||
|
||
Duman'ı ilk kez canlı izliyicem güzel bir konser olacaktır büyük ihtimal gerçi pek sevmem Duman'ı ama neyse artık
|
||
|
||
| ya bu grubu bi ark.ın soy adı diye dinlemeye başlamıştım sonrada dumanı bırakamadım ya adamın gözlerine hastayımmmmmmmm | ||
|
||
| Duman türkiye deki sayılı rock gruplarının başında geliyor bence kaan ın sesi,batıhan ın gitarı ari nin bası ve alen in sempatikliğiyle süper bi grup 1 numara =) | ||
|
||
| BEN DUMANIN ŞARKILARINI ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.TARZLARIDA ÇOK GÜZEL.TÜRKİYEDE ENDER BULUNAN KALİTELİ ROCKÇILARDAN | ||
|
||
| yeni albüm için çalışmalara başlamışlar. | ||
|
||
| mukemmeller ve de artik album bekliYORUZ | ||
|
||
| duman sevenlerin sürekli mor ve ötesi hakkında ' mor ve ötesi'ni küçük düşürücü sözlerinden dolayı nefret ettiğim gruplar arasında....... | ||
|
||
bunlar türkiye'nin en iyi rock grubu, bu kesin
|
||
|
||
önceden arabesk dinleyen bir kesim arkadaşımın duman dinlediğine şahit oldum ![]() dumanın tarzı arabeske benzemiyor bile bence ama kaan abimizin kendinden geçmiş o yorgun ses rengi onları etkiliyor heralde deniz kenarına park etmiş bir araba ,içki ve duman '' kaan abinin sesindeki o melankoliyi adamlar baŞKA BİR ŞEY diye anlıyorlar ![]() nasıl anlamak istiyorsak bazı şeyleri öyle anlıyoruz galiba
|
||
|
||
| bu gruba bayılıyorum ya süperler | ||
|
||
degisik yorumlari var, cok güzel bence
|
||
|
||