|
||
duman bence türkiyeye gelmiş en iyi gruplardan biri.şarkıları da çok güzel,işlerini de güzel yapıyorlar.. evet gercekten cok basarılılar
|
||
|
||
Özgürlügün Dumanı özgürlüğün dumanı derken şuranın altını çizeyim evet özgürlük diye ülkelerine şarkı yaptılar ve bunu rock"en coke festivalinde söyleyerek yaptıkları şarkının değerini ortaya koydular...bence duman neyi savunduğunu bir daha gözden geçirsin...alkıol alıp sahneye çıkmakla olmuyor başarı..dinleyiciler tarafından sevilmesini sesini saçma sapan hale getirmesinden dolayı düşünüyorum tabi gerçek müziği bilmediğimiz için ne farklıysa o güzeldir bizim için..yapmış olduğu şarkılar birbirinin aynı. bence yürüyecekleri yolları gözden geçirmeliler
![]() |
||
|
||
ben bunlara psikopat diyorum ..yanlış anlaşılmasın yaa benim sevgi anlayışım böyle
|
||
|
||
yine çok bilemsel konuştun miray
|
||
|
||
| Duman'dan En İyiler Kurulduğu 1997 yılından beri yayınladığı modern ve başarılı albümler, Athena, Teoman, Duman ve Vega gibi genç ve başarılı sanatçı ve grupları müzik dünyasına kazandırarak Türk müzik sektöründe farklı bir tarzın öncüsü olan NR1 Müzik, kuruluşunun onuncu yılında Duman grubunun toplama albümünü gururla yayınlıyor: “En Güzel Günüm Gecem 1999-2006” (Best Of Duman – Duman’ın en iyi şarkıları). Aralık ayının ilk yarısında yayınlanacak olan “En Güzel Günüm Gecem 1999-2006” albümü, Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman’ın geçmiş yıllarda satış listelerinde bir numaraya çıkan albümlerinden alınan, birbirinden güzel 15 şarkıdan oluşuyor. “En Güzel Günüm Gecem 1999-2006” albümü Duman’ın en sevilen şarkılarından biri olan “Bu Akşam” ile açılıyor. Grubun yayınlanan ilk şarkısı “Köprüaltı” ve en büyük hit şarkıları, sözleri Sezen Aksu’ya ait “Her Şeyi Yak” ile devam eden albümde; Duman adının geniş kitlelerce duyulmasını sağlayan, 2002 tarihli “Belki Alışman Lazım”dan albüme ismini veren parçanın yanısıra “Oje” ve “Ah” da yer alıyor. Grubun 2005 tarihli son stüdyo albümü “Seni Kendime Sakladım”dan albümle aynı adı taşıyan parçayla birlikte, “Yanıbaşımdan”, “En Güzel Günüm Gecem” ve “Aman Aman” da bu toplama albümde bulunuyor. Ünlü yönetmen Fatih Akın’ın ödüllü filmi “İstanbul Hatırası”nda yer verdiği “İstanbul” ile Duman konserlerinin vazgeçilmez şarkıları “Olmadı Yar” ve “Çile Bülbülüm” bu güzel albümü tamamlıyor. NR1 Müzik, “En Güzel Günüm Gecem 1999-2006” albümü ile günümüzün en iyi rock gruplarından olan Duman’ın en sevilen şarkılarını tek bir albümde bir araya getirerek Duman hayranlarının ve tüm müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Albümün özel baskısı ikili set halinde ayrıca yayınlanacak. Özel baskıda 15 şarkılık CD ve ek olarak, grubun bugüne kadar yayınlanmış 12 video klibinden oluşan DVD de bulunuyor. CD 1-BU AKŞAM 2-KÖPRÜALTI 3-HER ŞEYİ YAK 4-SENİ KENDİME SAKLADIM 5-OJE 6-HAYATI YAŞA 7-BELKİ ALIŞMAN LAZIM 7-BEBEK 9-AMAN AMAN 10-AH 11-YANIBAŞIMDAN 12-EN GÜZEL GÜNÜM GECEM 13-İSTANBUL 14-ÇİLE BÜLBÜLÜM 15-OLMADI YAR DVD-VİDEO KLİPLER 1-KÖPRÜALTI 2-HAYATI YAŞA 3-BEBEK 4-HER ŞEYİ YAK 5-OJE 6-BU AKŞAM 7-ÇİLE BÜLBÜLÜM 8-OLMADI YAR 9-BELKİ ALIŞMAN LAZIM 10-İSTANBUL 11-SENİ KENDİME SAKLADIM 12-AMAN AMAN |
||
|
||
| ya aslında iyi bi grup ama ben konserine gitmiştim adamlar içki içmekten şarkı söylemediler bi daha da asla konserine gitmeyi düşünmüyorum | ||
|
||
| benim dinlediğim bi grup bence iyiler | ||
|
||
Özgürlügün Dumanı özgürlüğün dumanı derken şuranın altını çizeyim evet özgürlük diye ülkelerine şarkı yaptılar ve bunu rock"en coke festivalinde söyleyerek yaptıkları şarkının değerini ortaya koydular...bence duman neyi savunduğunu bir daha gözden geçirsin...alkıol alıp sahneye çıkmakla olmuyor başarı..dinleyiciler tarafından sevilmesini sesini saçma sapan hale getirmesinden dolayı düşünüyorum tabi gerçek müziği bilmediğimiz için ne farklıysa o güzeldir bizim için..yapmış olduğu şarkılar birbirinin aynı. bence yürüyecekleri yolları gözden geçirmeliler ![]() adamlar sanat yapıo yhaa.. sanatçılar yani... içicekler, sahneye çıkıcaklar, coşacaklar ve coşturacaklar... yapmaları gereken tek şey bu... Özgürlüğün Ülkesi duyduğum en berbat savaş karşıtı şarkı, ama sarhoş sahneye çıkmak, sesini değiştirmek, gitarı ağlatır gibi çalmak... bu onların sanatı... bunları yapmasalar dinlemezdim onları.. şarkıları da son derece farklı birbirinden... mesela Melek, mesela Senin Gibi... bu şarkıların benzeri yoktur. bi sosyal mesaj vermek zorunda değiller, vermeyi tercih ettiler, veriyolar diye de "abi sosyal mesaj veriyoruz, sahneye ayık mı çıksak" dememeleri gerekirdi, ki zaten de dememişler... yha ayık çıksalar çekilmez zaten bu adamlar beee
|
||
|
||
| yanıbaşımda ve yürekten parçalarını çok seviyorum... | ||
|
||
| o zamanlar liseyi yeni bitirmiştim hani belki alışmam lagzım ondan sonra duman dinlemiyorum bozdular bana göre | ||
|
||
| Duman - Gripin@Hilton tarih : 31.12.2007 21:00:00 mekan : Hilton Convention Center bilet fiyatları Premium 65,00 YTL Sahne Önü / VIP: 100,00 YTL ön bilgi - Premium 65 YTL (Limitsiz Bira) - Sahne Önü / VIP :100 YTL (sınırsız yerli içki) - Biletler sınırlıdır. - Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.etkinlik hakkında bilgiNEW YEAR’S EVE @ HILTON C.C. Yeni yılın en iyi partisi yine HILTON CONVENTION CENTER da gerçekleşiyor. DUMAN ve GRIPIN’ in muhteşem performansıyla, yerinizde duramayacaksınız. Sınırlı sayıdaki biletler için acele edin. |
||
|
||
| etkileyici ve buyuleci gruplardan birisi yine dumann sahne performanslarıda gayet iyi neresini begenmiyorsunuz anlamıyorum bncee mukemmelerdenn biriside D.U.M.A.N | ||
|
||
| duman her zaman süper ya ben seviyorum kendilerini de tarzlarını da. çok başarılılar. mor ve ötesi bir numaraysa duman her zaman ikincidir. | ||
|
||
| duman ilk çıktığı günden beri hazzetmem. bu millet neden bu kadar seviyo acaba bi dinliyim diyorum yok açmıyo beni duman.söylemesi ayıp çok uyuz şarkı söylüyolar. | ||
|
||
| dumanı canlı dinlenmesi gereken bir grup. | ||