|
||
duman tek kelimeyle harika
|
||
|
||
| powertürk'te Bu hafta 5'TE 5'in konuğu DUMAN Her hafta 1 sanatçı ve onun 5 klibi bu programda.. 5 Klibi arka arkaya izleme sansını kaçırma... 1 Aman Aman 2 Oje 3 Seni Kendime Sakladım 4 Herşeyi Yak 5 Bu Akşam |
||
|
||
| hadi gel buluşalım eski köprünün altında kimseler görmesin mehtaba karşı uzanalım eski köprünün altında kimseler bilmesin kimseler duymasın.. bayıldığım bir duman parçasıdır.. |
||
|
||
| dumanaltı almak güzel | ||
|
||
| en sevmediğim gruplardan birisi. | ||
|
||
| Türkiye'nin en iyi rock grubu diyorum..! MvÖ'den daha başarılı buluyorum..ve bendeki yerleri çok başka onların.. | ||
|
||
| gezdin tozdun aman aman sazdın sözdün aman aman sıraya dizdin bizi zaman.. DUMAN .. DUMAN... |
||
|
||
| 25 ocakta yani cuma günü ooze da bir konser verecekler umarım gidenler eglenceli vakitler geçirir. | ||
|
||
melek şarkısını severim ama genel anlamıyla iyi yönlü bir grup
|
||
|
||
| Türkiye'nin en iyi rock grubu diyorum..! MvÖ'den daha başarılı buluyorum..ve bendeki yerleri çok başka onların.. Çok katılıyorum Duman bir farklıdır. |
||
|
||
| best of çıkaracaklardı ama bilmiyorum belkide çıkmıstır | ||
|
||
| Harika bir grup... | ||
|
||
iyi güzel grup lafımız yokta..artık yeni albüm bekliyoruz.ben sıkılmaya başladım
|
||
|
||
Müthiş begendiğim sevdiğim bi grup kendimi bildim bileli bu grubu dinlerim nerdeyse her albümü vardır (konserler-akustik performanslar falan hariç) Hayatı Yaşa,Bu Akşam,Her Şeyi Yak,Eski Köprünün Altında,Belki Alışman Lazım şarkıları süperdir.
|
||
|
||
| duman hiç güzel değil adamlar içip içip sahneye çıkıyo uyuşturucu alıyo die söylentiler duydum
|
||