|
||
bence duman işinde çok başarılı bi gruq ama bütün gruplar mor ve ötesinden sonra gelir
|
||
|
||
bence duman işinde çok başarılı bi gruq ama bütün gruplar mor ve ötesinden sonra gelir ![]() e tabi bence duman işinde çok başarılı bi gruq bu kısım dışında |
||
|
||
| benim için Mor Ve Ötesi nden sonra gelen severek takip ettiğim grup | ||
|
||
| Türkiye de 2 grup beğeniyorum biri Mor ve Ötesi diğeride rakipsiz olarak Duman.. | ||
|
||
ya aslında iyi bi grup ama ben konserine gitmiştim adamlar içki içmekten şarkı söylemediler bi daha da asla konserine gitmeyi düşünmüyorum hiç bir zaman konserin ortasında içki içmekten şarkı söyleyemez duruma gelmedilerayrıca konserleride çok eğlencelidir türkiyede canlı performans bakımından en ii grup diye iddia da edebilirim bencede gitme bir daha konserine |
||
|
||
duman ilk çıktığı günden beri hazzetmem. bu millet neden bu kadar seviyo acaba bi dinliyim diyorum yok açmıyo beni duman.söylemesi ayıp çok uyuz şarkı söylüyolar. gurbet, en güzel günüm gecem,özgürlüğün ülkesi,köprüaltı,masal,sayın bayan,dağlar bağlar,bu akşam,hayatı yaşa,..............bunlardan birisini dinle uyuz mu deilmi ondan sonra karar ver |
||
|
||
| Bir Sezen Aksu klasigi olan Herşeyi Yak sarkısını mükemml yorumlamışlar | ||
|
||
| 28 martta da eskişehir porsuk spor salonunda yaş sınırı olmayan bir konser verecek,biletler 25 ytl.. | ||
|
||
| kaanı sevemedim gitti | ||
|
||
| manyak ötesi bi grup |
||
|
||
manyak ötesi bi grup hiç sevmem dumanı |
||
|
||
duman konserini özledimm benn yaa 2senedir gidemiyorum..
|
||
|
||
| duman iyi gibi, dinlediğim güzel şarkıları var yok değil ama aşırı derecede bağlı değilim onlara... | ||
|
||
| Duman Amerika Yolcusu Dünyanın en önemli müzik festivallerinden Beale Street Music Festival’de 2 konser vermek üzere Amerika’ya gitmeye hazırlanan DUMAN, yolculuk öncesi yeni albüm ve konser çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 02-03-04 Mayıs 2008 tarihlerinde gerçekleşecek olan Beale Street Music Festival’de Santana, Fergie, Lou Reed, My Chemical Romance, Aretha Franklin, Sheryl Crow , The Roots, Disturbed gibi müzik devleriyle aynı sahneyi paylaşacak olan DUMAN, festival öncesi Washington DC, Los Angeles ve New York olmak üzere Amerika’da 3 ayrı konser daha verecek. DUMAN, yolculuk öncesi; 28 Mart 2008 Eskişehir Porsuk Kapalı Spor Salonu - saat: 20:00 29 Mart 2008 Bursa Suare - saat: 22:30 05 Nisan 2008 Ankara Anadolu Gösteri Merkezi - saat: 20:00 13 Nisan 2008 Bostancı Gösteri Merkezi - saat: 17:30 konserlerinde sevenleriyle buluşacak.. (dreamtv alıntı) |
||
|
||
| şarkıları açısından evet güzel şarkılar yapabilen bi grup..ama iyi olmalarını kitleye bağlamamak lazım | ||