|
||
| mor ve ötesi nden sonra en sevdiğim grup. | ||
|
||
| ya ben hiç sevmiyorum dumanı ya adam şarkı söylemiyor resmen gıcık gıcık bağırıyor |
||
|
||
| ben de sevemedim gitti valla ne bileyim belki de mvö dururken ona mı kaldım diye düşünüyorum ama yalan mı haksız mıyım? konserlerde üstünü çıkarmalar falan sırf o yüzden aşık olduğum kız o grubu seviyor seksiler falan diye nasıl bozuluyorum bir bilseniz ahhh devrimim benim nedir senden çektiğim... |
||
|
||
| iyi bir gruptur seni kendime sakladim ve içerim ben bu aksamda hiç fena degil | ||
|
||
| Duman Eskişehir’de Duman konserleri tam gaz devam ediyor.Yeni albüm hazırlıklarını devam ettirmekte olan Duman Amerika yolculuğu öncesi Türkiye konserlerini art arda veriyor. Yoğun stüdyo çalışmalarından kalan zamanda sevenleriyle buluşmaya devam eden grup, 28 Mart Cuma günü, Eskişehir Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda bir konser verecek. |
||
|
||
| 13 Nisan 2008 Bostancı Gösteri Merkezi - saat: 17:30 bu konsere gelecek varmı??? |
||
|
||
| sevdiğim bi grup ama, mor ve ötesinden sonra tabi.. | ||
|
||
duman ilk çıktığı günden beri hazzetmem. bu millet neden bu kadar seviyo acaba bi dinliyim diyorum yok açmıyo beni duman.söylemesi ayıp çok uyuz şarkı söylüyolar. gurbet, en güzel günüm gecem,özgürlüğün ülkesi,köprüaltı,masal,sayın bayan,dağlar bağlar,bu akşam,hayatı yaşa,..............bunlardan birisini dinle uyuz mu deilmi ondan sonra karar ver |
||
|
||
| Duman bence süper bir grup. şarkıları süper. mor ve ötesi nden sonra en sevdiğim grup. | ||
|
||
| ya bayağı oldu Mor Ve Ötesiyle beraber konserleri vardı gidemedim çok üzüldüm | ||
|
||
| kimse bana DUMAN en iyi grup demesin en süper grup MOR ve ÖTESİdir böyle bilinsin! | ||
|
||
| Duman tarih : 13.04.20o8 saat:17:30 mekan : Bostancı Gösteri Merkezi bilet fiyatları: 34,00 YTL |
||
|
||
Duman 30 değilmi?
tarih : 13.04.20o8 saat:17:30 mekan : Bostancı Gösteri Merkezi bilet fiyatları: 34,00 YTL |
||
|
||
| Duman konserleri tam gaz devam ediyor… 2008 yılı içerisinde çıkarmayı planladıkları yeni albümün hazırlıklarını devam ettirmekte olan DUMAN, yoğun stüdyo çalışmalarından kalan zamanda sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Grup, 5 Nisan Cumartesi günü, Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde, saat 20:00'de seyircisiyle buluşacak.Grup önümüzdeki günlerde Amerika’da bir müzik festivalinde konser verecek… |
||
|
||
severim dumanı zindanlarda müthişlerdi
|
||