|
||
konser olsada gitsek
|
||
|
||
31 Mayıs YarisFest de kendilerini görebilirsi.Gecenin köründe
|
||
|
||
| Ben dün konserdeydim.(: Müthişti.Kağan hem coştu hem coşturdu. ![]() Bizi şakaladılar birde.Selam verdiler konser bitti dediler tam herkes dağılıyordu bir baktık Duman sahnede herkes hüraa koşturdu. Ezilenler filan oldu. ![]() Ben hafiften sıkılsamda yanımdaki kız sağolsun 'Batuşum,bebişim,aşkımm' diye bağrıp beni güldürdü. ![]() Kısa ve öz;güzeldi.(: |
||
|
||
duman dün bursadaydı ve güzel bir konserdi. kaan seyircilerin yanına indi konser sırasında ve yine melankolik tavırlarla konseri bitirdi. herkes gibi duman da kalabalığı yollayıp tekrar sahne aldı. herkes yorgun olduğu için tekrar geri dönen kimse görmedim açıkçası
|
||
|
||
duman dün bursadaydı ve güzel bir konserdi. kaan seyircilerin yanına indi konser sırasında ve yine melankolik tavırlarla konseri bitirdi. herkes gibi duman da kalabalığı yollayıp tekrar sahne aldı. herkes yorgun olduğu için tekrar geri dönen kimse görmedim açıkçası Yine vardı baya dönenler Burak.Düşenler filan oldu. ![]() Ama süper fikirdi yaptıkları. ![]() Kaan seyircilerin arasına fena daldı bir ara çıkamıyordu korumalar olmasa.
|
||
|
||
güzelmiş ya klasik duman hareketi, gittiğim her konserlerinde gördüğüm üzere önce bitirdik diye içeri girerler daha sonra bis yapılır ve geri dönerler, eski köprünün altında söylenir ![]() şu yarisfest zamanı yaklaşsın da duman'ı da izleyelim yeniden
|
||
|
||
| şu aralar yürekten ve ah şarkılarına feci şekilde takmış bulunmaktayım,öyle bir diyor ki,çok içten | ||
|
||
| melek ve rüyanda görsen inanma şarkılarıyla kafayı bozdm! | ||
|
||
melek ve rüyanda görsen inanma şarkılarıyla kafayı bozdm! Melek !! bağımlılık yapıyor yaa 3 senedir kurtulamadım o şarkıdan..
|
||
|
||
| konserlerdeki canlı performansları bir hayli başarılı bana göre,çok başarılılar.. | ||
|
||
| Heyecanla 18. yaş günümü bekliyorum 18 yaşına girince gideceğim konserlerine mor ve ötesinin de gidecem ah ah aslında bazen de o gün gelmese diyorum ama sırf bu iki konser için istiyorum düşünün yani nasıl istediğimi konserlerin gitmeyiii | ||
|
||
| her bir albümleri başlı başına güzel.sahne performansları da harika. şu sıralar bi saati bi de bütçesi uygun bir duman konseri olsa da gitsek uzun zamandır Kaan'ın "arrrkadaşşşlarrrrr çoğğğkkkkk sağğğllouoğğğoou" sesini duymaz olduk
|
||
|
||
Çok seviyorum ben bu adamları..Türkiyedeki orjinal gruplardan birisi...Bazen onların hakkında çok acımasız eleştiriler yapılıyor ama yine de kendilerini pek çok insana sevdirmeyi ve dinlettirmeyi biliyorlar...Sahne performansları ayrı bir eğlenceli, iyi coşturuyorlar..
|
||
|
||
| 2 kez canlı dinleme fırsatı elime geçmesine rağmen değerlendiremediğim ve çok çok üzüldüğüm biricik grup. | ||