|
||
| 21 haziranda antalya fest te sahne aldı aynı sahnedeydim süper bişey yaa şarkı sölemek cok seviyorum canlı performansları cok süper | ||
|
||
Duman'ın bütün şarkıLarı güzeL :)heLe "ah" ve "haberin yok ölüyorum" bunLarı dinlerken çok acayip oluyorum ya başarılı bir grup..beğeniyorum Duman'ı ![]() Bu arada 15 Ağustos'da bildiğim kadarıyLa Cemil TopuzLu Açıkhava Sahnesinde konserleri varmış
|
||
|
||
ahh duman ahh. hele rüyanda görsen inanma şarkısı yok mu Bencede...Yanıbaşımdan da eklersek tam olur. Türkiyede en sevdiğim 1.grup.
|
||
|
||
| bazen şarkıları konserlerde filan çok uzatıyorlar yaa. pek dinlemiyorum birkaç şarkısı dışında. | ||
|
||
| Türkiye'nin en iyi gruplarından biri bence..Her psikolojiye uygun şarkıları var bence...Ben en çok Eski köprünün altındayı seviyorum ... | ||
|
||
severim çok güzel şarkıları var sağol paylaşımın için
|
||
|
||
Resimler çok güzel "*Pollyanna" teşekkürler..
|
||
|
||
duman çok iyi bi grup kaanın yorumuna bayılıyorum insan onu dinlerken kendinden geçiyo ya |
||
|
||
şarkılarını dinlerken ve dinledikten sonra kendimi sarhoş gibi hissettiren grup.
|
||
|
||
şarkılarını dinlerken ve dinledikten sonra kendimi sarhoş gibi hissettiren grup. bende dayak yemiş gibi hissediyorum
![]() |
||
|
||
şarkılarını dinlerken ve dinledikten sonra kendimi sarhoş gibi hissettiren grup. bende dayak yemiş gibi hissediyorum![]() |
||
|
||
içki parası için müzik yapan grup bir tek beni yak kendini yak falan diye bir şarkıları var onu seviyorum
|
||
|
||
| olsun metallica bile sahneye içki içerek çıkıyor onlarda içki parası için şarkı söylemiyorlar herhalde | ||
|
||
Zaten onların yanık sesine hayranım
|
||