|
||
Gençleri satanistliğe özendirdiğini düşünsemde şarkılarına bittiğim gruptur. Dani filth gerçekten harika bi insan yaratıcılığı süper
|
||
|
||
| cradle of filth-sweet dreamsin başı mor ve ötesi uyana çok benziyo dikkat ettiniz mi? | ||
|
||
ben pek benzetemedim Avril Lavigne - Anything But Ordinary -- bu şarkını sadece giriş kısmını ayıp olmaz mı ya benzetirim bende ama girişteki ilk 3 saniyesini tabii
|
||
|
||
| gereksiz | ||
|
||
| Oooo cradle of filthi severim hele nymphetimane şarkısı süperrrr |
||
|
||
| nymphetimane bende sevdim çok güzel.. bi arkadaşımdan duydum konserlerinde domuzun ağzına dinamit koyup patlatıyorlarmış domuz sehircilere kadar geliyormuş
|
||
|
||
| Aşırı derecede Cradle of Filth hastalığım var.digre inferno,byronic man,lovesick for mina gerçekten çok güzel parçalardır.Zaten thornography albümü çok başarılı. | ||
|
||
gerçekten çok iyi bir grup tavsiye ederim eğer arch enemy gibi gruplar seviyorsanız bunu da seversiniz
|
||
|
||
| temptation şarkısı çok güzel | ||
|
||
cradle of filth-sweet dreamsin başı mor ve ötesi uyana çok benziyo dikkat ettiniz mi? aman allahım! sonunda bu şarkıyı bilen birisine rastladım him'le düet zaten o şarkı ben benzetenedim uyan'a...the byronic man'i de dinleyin demeden geçemeyeceğim bir de slayer'la birlikte bu buffy'nin başında çalan bir müzik var ya, onlar yapmışlar yeni öğrendimm.
|
||
|
||
| tek kelimeyle harika bir grup dinlemekten keyif aldığım dinlerken yerimde duramadığım bir grup | ||
|
||
müzik,yorum her şey çok güzel.severek dinliyorum...
|
||
|
||
| Çok sevdiğim bi grup. Dani ve paul favorilerim grupta.. en sevdiğim şarkıları.. Gece yatarken : A gothic romance Sabah sabah:Angel of death veya fer ghost in the frog
|
||
|
||
| Bir türlü ısınamadım..Ama belli ki iyi şarkıları var.. | ||
|
||
| bence cradle of filth için insanın belirli şeyleri aşmış olması gerekiyor. yaptıkları müzik olsun duruşları olsun on numaralar benim için.. | ||