|
||
| iowa'lı (abd) hardcore/metalcore grubu. yani aslında nu metal temelli daha sert diyebileceğimiz tarzda. grubun en önemli özelliği kalabalık(9 kişiler) ve maskeli oluşları tabi. bu özellikleriyle dikkat çekseler de her biri kendi alanında çok başarılı müzisyenlerden oluşmuşlardır.bunun sonucunda da ortaya mükemmel bir müzik çıkar şüphesiz. Sid Wilson-dj Joey Jordison-davul Paul Gray-bass Chris Fehn-perküsyon Jim Root-gitar Craig Jones-sampler Mick Thomson-gitar Corey Taylor-vokal Shawn Crahan-perküsyon albümler: Mate,Feed,Kill,Repeat (1996) Slipknot (1999) Iowa (2001) Vol.3:the subliminal verses (2004) 9.0 Live (2005) en iyi şarkıları(bence): wait and bleed,fuck this world,iowa,people=shit, duality, before i forget, vermilion |
||
|
||
| uffffffffffff!!! hastayım abi ben bu grubaa...dehşet bağırıyorlar... en sevdiğim şarkıları:wait and bleed,fuck this world,scream.... |
||
|
||
bencede çok başarılı bi grup.. bnde o parçalarını çok seviyorum ama bide yanlarına pain ve pulse of the maggots ıda ekleyebilirim.
|
||
|
||
ya canlı performanslarına ne demeli! adamlar resmen kendilerini parçalıo grup elemanları her konser sonrası sağlık ekiplerinin kontrolünden geçmek zorunda kalıyolarmış
|
||
|
||
| resimleride dehset |
||
|
||
| resimleri | ||
|
||
| resimler | ||
|
||
bu arada kendileri her ne kadar gerçek yüzlerini saklamak için büyük özen gösterseler de maskesiz resimleri internete çoktan düşmüş merak edenlere duyurulur bn hepsini gördüm (corey ve joey'e bittim yani )
|
||
|
||
joeyyyy
|
||
|
||
| joeyyyy ![]() merve sen de heeee hep benden görüyosun yaniiii özentiliğini burda çaktırma bari
|
||
|
||
| resmi koysana maskesiz | ||
|
||
| evet ya bende merak ettim şimdiiii..hadi koyun.. | ||
|
||
yani herkes beğenmez belki böyle tipleri ama
|