|
||
ya demiştim herkes beğenmez dye
|
||
|
||
| peki bu resmine ne demeliii evet yasemincim sırf sana özendiğim için joeyi çok seviyorum bilirsinn her konuda özentiyimdirrr
|
||
|
||
peki bu resmine ne demeliii evet biliyorum ne kadar özenti olduğunu hatta seni tanımayanlar bunun boyutunu tahmin bile edemez ewt yasemincim sırf sana özendiğim için joeyi çok seviyorum bilirsinn her konuda özentiyimdirrr ![]()
|
||
|
||
manyak bi grup system of a down ve metallicadan ve korndan sonra en sevdiğim grup.dehşettttttttt...
|
||
|
||
| joey jordison adamı taktir ediyorum ve başka da birşey diyemiyorum.... solo performansı süpperrr!!!! ayrıca/pedal kullanışı/ o ne hızdır yaaa
|
||
|
||
gecenin şu saatinde bile bana dinleme ihtiyacı hissettiren nadir gruplardan biri....
|
||
|
||
| Şu aralar en fazla dinlediğim grup tek kelimeyle bayılıyorum o maskenin altından bu kadar güzel bi ses beklemiyo insan ama süper bi sesi var adamın ve süper çalıyolar | ||
|
||
| valla vermillion 1. ve 2. versiyonlaını ke kadar dinlesem de bıkmam ben. çok başarılı bi grup..
|
||
|
||
| bugüne kadar gördüğüm en iyi ve en gaz sahne şovlarından birine sahip olan grup. ayrıca maskesiz gayet cillop gibi insanlar,yakışıklılar yani
|
||
|
||
| bencede fena değil..diğerlerinin yokmu | ||
|
||
bencede fena değil..diğerlerinin yokmu maskesiz halleri mi? bende hepsininki mevcut
|
||
|
||
ayyy koy desem çok şey istemiş olurmuyum
|
||
|
||
yok canım koyarım ne demek ama bence hepsi de o kadar cillop tipler değil yani önceki arkadaşın söylediği gibi ![]() |
||
|
||
saol canımm yaa ama tatlılar yaa batareistin saçlarda güzel yaniii ;Dnese yaptıları müziğin güzelliği yüzlerine yansımış ;Dnese yeter bu kadar saolll tekrar
|
||
|
||
3 kişi daha var. bu arada bişey değil bence de en iyisi joey
|
||