|
||
| slipknot:yaşayan müzik efsanesi! vermilion, duality, pulse of the maggots, the heretic anthem, wait and bleed, purity... Slipknot dinlemeden geçirdiğim günler vücudum anında tepki veriyor baş ağrısı ve mide bulantılarıyla... bendeki de nasıl bi bağlılık ![]() ses muhteşem gitar ve bateri muhteşem... bu arada bi yerde okumuştum slipknot'ın baterisi bi süre korn'da çalıcakmış diye... doğru mu arkadaşlar
|
||
|
||
yaaa çok dinlemem bu grubu ama iyiler bence.adamların kliplerine bayılıyorummmmmm...
|
||
|
||
| bence süperler valla klipleri felan manyak bi tarzları var ama yüzlerini hiç göstermiyolar duality,before in forget süper şarkıları var.bataristi dünyanın en iyi bataristiymişşş... | ||
|
||
| joey gerçek olamaz!! | ||
|
||
metal dinlemiyorum ama rastgelirsem zaplamam dinlerim
|
||
|
||
şöyle büyük çoğunluğun deli olduğu şeyleri ben sevemeyince bir tuhaf hissediyorum kendimi
|
||
|
||
| Slikpknot valla kim ne derse desin ben çok seviyorum yok seviyordum.Joey de süper Corey de Mick te.. Özellikle Eyeless,Volume, Before I Forget.. gibi güzel birçok şarkıları var.Ve o baterist öyle her grupta olan bateristlerden değil. Çok sağlam. | ||
|
||
| Berbat bir grup. Belki nu-metalden nefret ettiğim için böyle düşünüyor da olabilirim. |
||