|
||
çok beğendim çookk zamanlamaları da süper zaten
|
||
|
||
klip süper olmuş ya bu saatte tam oturdu valla mükemmel... 50 kuruştan yayın hayatına başlayan büyük düşler gazetesine yayın hayatında başarılar diliyoruz ![]() yüksek kalitede vidyoyu indirmek için linke tıklayın. vidyo codec istiyo bununla ilgili codec bulup birlikte yükledim arkadaşlar.izleyemeyen olursa media player ile çalıştırsın şifre:burki08 http://rapidshare.com/files/42786196/parti.rar 23 temmuz son çalışmamız http://rockvarium.org/mvo.html 12 Eylül özel sayısını merakla bekliyorum...Ayrıca=> Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur... |
||
|
||
| 12 eylül sayısını büyük düşler adıyla mor ve ötesi ile tamamen alakasız olarak yayınlıycaz |
||
|
||
gerçekten çok etkileyici olmuşclibin verdiği mesaj ortada.söylenecek söz yok aslında izleyin ve görün bence en güzeli bu clipti.
|
||
|
||
| ilk çıktıgı an büyük bir sürpriz olmuştu hala klibi sanki ilk çıkmış gibi seyrediyorum. | ||
|
||
| biraz geç oldu ama mvo yu bu yüzden seviyorum | ||
|
||
valla çok yerinde bir hareket.iyi ki böyle bir şey yapmışlar.hemen alacağım bu gazeteyi. işte bizim Mor Ve Ötesi! İşini biliyor. ![]() Mor Ve Ötesi her zamanki gibi kaliteli bir iş çıkarmış bende almam lazım ama nerden alcagız bu gazeteyi |
||
|
||
| arkadaşlar satılabilen birşey değil bu. İnternet üzerinden bir kez yayın yapmış bir interaktif gazete. | ||
|
||
| ne kadar eğlenceli geldi?? | ||
|
||
| ben de nisa nur a katılıyorum mor ve ötesinin oya falan ihtiyacı yok mor ve ötesi oy toplamak için değil dünyayı fehetmek için var |
||
|
||
| o anı hissederek yasadım baska bise diyemiyorum | ||
|
||
| süpeeeeeeeeer olmuuuuuş abiiiiiiiiii | ||
|
||
klip o kadar güzel, değişik ve sıradışı olmuş ki.. insan kelimelerle anlatmaya zorlanıyor... morlarımız biricik abilerimize de bu yakışır zaten tebrik ederim onları gerçekten çok başarılı bir klip olmuş..
|
||
|
||
klip o kadar güzel, değişik ve sıradışı olmuş ki.. insan kelimelerle anlatmaya zorlanıyor... morlarımız biricik abilerimize de bu yakışır zaten kesinlikle katılıyorum tebrik ederim onları gerçekten çok başarılı bir klip olmuş.. ![]()
|
||
|
||
ilk çıktıgı an büyük bir sürpriz olmuştu hala klibi sanki ilk çıkmış gibi seyrediyorum.
|
||