|
||
ben görünce çok şaşırdım baya güzel olmuş ![]() ayıp olmaz mı gelcek diye beklerken parti geldi........
|
||
|
||
| klip gece olmasına rağmen ilk 3 saatte 1.265 kez izlendi şuan 2.099 | ||
|
||
harika bir klip olmuş daha çok izlenir bu klip abi nasıl izlenmesin güzel bi sürpriz oldu bizim için
|
||
|
||
| ben ağzım açık seyrettim mükemmel ve ötesi olmuş gerçekten çok güzel galiba Kerem Abi'nin söylediği sürpriz bu ama anlamadım şimdi nasıl oldu bu hani Ayıp Olmaz Mı? ya gelecekti anlamadım iş iyice karıştı | ||
|
||
ayıp olmaz mı ya gelecek de bu nerden çıktı bende anlamadım seçim dolayısıyla olabilir diyedir herhalde
|
||
|
||
| süperler yaa!!yine yaptılar yapıcaklarını gece gece çok mutlu oldumm!!!klip çok çok güzel olmuş anlatılabilecek herşey var.ayıp olmaz mı nın neden geciktiği belli oldu bununla uğraşıyorlarmış demekki... | ||
|
||
| bencede seçimde mutlaka etkilidir kesin ama hala ayıp olmaz gelmedi ben ona şaşırıyorum ya |
||
|
||
| çok yerinde çok iyi çok süper olmuş...insanlara izlediklerinde bişeyler yapabilme, bişeyleri değiştirebilmeye çalışma isteğ,i uyandıracak kadar çok iyi olmuş.. | ||
|
||
| Böyle bir gazete mi var piyasada ya, hiç sanmıyorum... Ama varsada desteklemek amacıyla alabiliriz.. | ||
|
||
süper ya eminimki çok ses getirecek bu klip ama ayıp olmazmıyada klip çekilecekmi acaba ???bide bence gerçek gazete değil ya bu bence sadece site tasarımı için falan böyle yapılmış ama eğer basılan bir gazeteyse haydi ne mutlu bize çıkıp alalım
|
||
|
||
| abi ayıp olmaz mı?ya çekildi zaten klip bu şey nerden çıktı bilemiyoruz ama iyiki de çıkarmışlar ellerine sağlık seçimlerle uğraşırken ne ara yaptılar hala anlamış değilim | ||
|
||
bana da böyle bi gazete yokmuş gibi geliyo sadece site için yapmışlar bence ama yine de belli olmaz tabii
|
||
|
||
| bence gazete var bakın üstte sayfa numaraları falan var ayrıca tarihi yazıyor site için yapılsaydı belirli bir tarih olmazdı... | ||
|
||
| ya gazetenin tasarımı zaman gazetesiyle hemen hemen aynı bence piyasada yoktur herhalde | ||
|
||
| hemen hemen değil bence her şeyi aynı tasarım aynı zaman gazetesi bence yok öyle bi gazete | ||