|
||
| 12 Temmuz Zaman Gazetesi'nin üzerine yapılmış..Yani piyasada böyle bir gazete olamaz arkadaşlar. | ||
|
||
zaman gazetesi'nin üstüne yapılmış ama neden zaman acaba merak ettim şimdi
|
||
|
||
çünkü zaman kimilerinin biryerlerine bişeyler sürüyor. ![]() ayrıca piyasada öyle bir gazete olmasını beklemeyin ne olursunuz ya. |
||
|
||
klip gece olmasına rağmen ilk 3 saatte 1.265 kez izlendi şuan 2.099 O gösterim sayısı kalmış o rakamda.. Hiç ilerlemiyor.. |
||
|
||
zaman gazetesi'nin üstüne yapılmış ama neden zaman acaba merak ettim şimdi gönderme yapılmış olabilir, zaman gazetesi akp nin güdümünde sonuçta...
![]() |
||
|
||
ya piyasada böyle bir gazete olamaz bence saçma yani. site için yapılmış belli ki. gazetenin tasarımı da aynı "zaman" gazetesi gibi, evet ben de ona benzettim. yanda küçük emrah'la alakalı bir şeyler de yazıyor. bana işin içinde biraz dalga geçme yoluyla iğneleme de var gibi geldi. bilemiyorum ama... hatta dün gece gördüğümde bir an şüphelendim bunu mvö mü yapmış yoksa site başka adrese yönlendirilip başkaları tarafından mı yapılmış diye. çünkü bazı yazanlar komik harbiden. ama klip çok anlamlı ya süper olmuş bayıldım. harun abinin 20 haziran'da morveotesi.com'a bakın demesi ve keremk abinin de söyleşi'de süprizimiz olacak demesi buymuş demek ki. güzel olmuş ama kafamda birkaç soru işareti yok değil. klip biraz nuwanda'nın yaptığına benziyor (: neyse eline sağlık mor ve ötesi'nin, gerçekten büyük ses getirecek bu gazete.
|
||
|
||
klip gece olmasına rağmen ilk 3 saatte 1.265 kez izlendi şuan 2.099 O gösterim sayısı kalmış o rakamda.. Hiç ilerlemiyor.. |
||
|
||
birde ana başlıktaki haberle altta yazılan açıklaması olan haber birbiriyle alakasız gibi savaşa hiç gerek yok yazıyor altında emrahla ilgili haber
|
||
|
||
ya piyasada böyle bir gazete olamaz bence saçma yani. site için yapılmış belli ki. gazetenin tasarımı da aynı "zaman" gazetesi gibi, evet ben de ona benzettim. yanda küçük emrah'la alakalı bir şeyler de yazıyor. bana işin içinde biraz dalga geçme yoluyla iğneleme de var gibi geldi. bilemiyorum ama... hatta dün gece gördüğümde bir an şüphelendim bunu mvö mü yapmış yoksa site başka adrese yönlendirilip başkaları tarafından mı yapılmış diye. çünkü bazı yazanlar komik harbiden. ama klip çok anlamlı ya süper olmuş bayıldım. harun abinin 20 haziran'da morveotesi.com'a bakın demesi ve keremk abinin de söyleşi'de süprizimiz olacak demesi buymuş demek ki. güzel olmuş ama kafamda birkaç soru işareti yok değil. klip biraz nuwanda'nın yaptığına benziyor (: neyse eline sağlık mor ve ötesi'nin, gerçekten büyük ses getirecek bu gazete. gazete bariz zaman gazetesi üstte böbrekle ilgili olan haber http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/bolum.do?bolumno=5![]() ve 13 haziran gazetesi |
||
|
||
| bide bizim din öğretmenimiz dersin son 5 dksinde zaman gazeytesi okur normalmiş gibi | ||
|
||
harbiden ha benim klibe benzemiş çoık az
|
||
|
||
| evet yaa bende orayı anlamadım ama bence bu klip geç bile kalmış sayılır :-\yani daha erken çıkarabilirlerdi | ||
|
||
sen bu klibi bulduğuna şükret bence
|
||
|
||
cidden yaa ben orda küçük emrah ı görünce baya bi şaşırdım noluyor ya diye
|
||
|
||
| Zamanlama mükemmel bence.. Arka fon da guzel Şarkıyla aynı hızda bir klip olmus o da guzel =) Özetle.. Mor ve Ötesi ile morartan gerçeklere devam.. |
||