|
||
haklısın a.o.mı yı çıkartamadılar bunu bulduğuma şükretmeliyim küçük emrah olayıda süperr
|
||
|
||
küçük emrah yazısının üstündede savaşa hiç gerek yok yazıyorr
|
||
|
||
| çok güzel olmuş ya ve baya anlamlı da olmuş her karenin bi anlamı var..ayrıca ben de böyle bi'gazete olduğunu sanmıyorum sadece site için yapılmış bence.. | ||
|
||
| alttada baskın oran ufuk uras reklamıda mevcut | ||
|
||
çok iyi olmuş ya zaman gazetesinin seçilmeside iyi bir gönderme olmuş.
|
||
|
||
| arkadaşalr böyle bir gazete yok ya sitemize özel olarak tasarlamışlar bunda anlamıcak ne varki siteye özel olarak hazırlanmış işte | ||
|
||
| Gazete süper..Arada yapılan göndermeler mükemmel... Alttaki reklamlar süper.. Ve... canlarımız; anlatmak istediklerini kliple pek de güzel vurgulamışlar....şarkıyı dinledikçe, aklıma gelen görüntüler, içimdeki isyanlar klibin içinde yer almış!.. hakikaten "muhtıra" gibi.. hep beraber partinin tadını kaçırdık... |
||
|
||
| ya ilginç gelen bir yanda zaman gazetesinin renkleri falan | ||
|
||
| cok güzel ve anlamli olmus. cok hosuma gitti. tebrikler. | ||
|
||
Evet ben dün gece yarısı izledim, Emrah'la ilgili köşedeki yazı ne öyle ya... Ayrıca birde posta attım, ""Muhtıra gibi," kelimesinin sonundaki "gibi,"yi kaldırın, şu haliyle bile fazla." Gibi şeyler yazdım. İyi ya, güzel güzel...
|
||
|
||
| muhteşem olmuş, harika hazırlanmış. cidden hergün farklı bir video eklencekse de muhteşem ötesi olur... morveötesi farkını gösterip "işte morveötesi bu" dedirtti, yine....
|
||
|
||
| bugun şans eseri gördüm seçimler öncesi cuk oturmuş çok şaşırdım beklemiyordum açıkçası abstre mi yaptı diye merak ettim konser görsellerini hazırlayanlar ? 3 4 kere izleyin klibi çünkü görüntüler çok hızlı akıyor kaçabiliyor arada ayrıca bir türk rock grubunun bu kadar açık sözlü olmasından , "muhtıra gibi e-klip" diyecek kadar hiç kimseden çekinmediklerini gösterdiklerinden , birilerini birşeyleri müzikleriyle çat çat yüzümüze vurduklarından dolayı gurur duydum . mor ve ötesi ile gurur duydum ve tabi ki böyle "istisna" bir grubu dinlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum .... artık söylenecek bir söz yok . umarım youtube da çok izlenir üst sıralara çıkar. |
||
|
||
| bende dun gece izledim ve gordugum zaman cok sasırdım.aslında soyleyecek cok fazla birsey bulamıyorum.hersey ortada.. 'nazik bir katil dogurmussun' derken ogun samastın goruntusu; 've kazanmıs' derken hrant dink'in yerde yatan cesedi.. tabi bush'uda unutmamak lazım.. |
||
|
||
çok güzel, anlamlı ve çarpıcı olmuş... mvö'de yine kendine yakışanı en iyi şekilde ortaya koymuş
|
||
|
||
| cok hos oldu bu meclıse ufuk gerek sesımız baskın olsun yasasın tum sosyalıst bagımsızlar |
||