|
||
ben de klibi çok beğendim mor ve ötesi her zamanki gibi farkını gösterdi ![]() |
||
|
||
her anlamıyla gödermelerde klipte harika megesüper ve ötesi olmuş ama arkadalar zaman gazetesi akp'yi değil fetullah gülen'i destekliyorlar artı saadet partililer zamancıları, fetullahçıları geçen yıldan iyi tanırım bana güvenin eee diyarbakır'da oturuyoruz nede olsa küçük emrah olayıda hoş yalnız öyle bir gazete varmı "büyük düşler" ben şimdi gidip gazetecilere soracağım. son olarak ta klip gerçekten benim nefesimi kesti nutkum tutuldu ![]() |
||
|
||
| klip muhteşem olmuş çok beğendim çok ses getirecek
|
||
|
||
| arkadaşlar gazetecilere sorup kendinizi rezil etmeyin. yok öyle bir gazete. sadece bir arayüz bu. | ||
|
||
yahu bu gazetenin üst tarafında bir g.s'linin başınada o maskeli yüzden yapmışlar. harun tekin kızmasın? hoş benim işime gelir ben fenerbahçeliyim ![]() |
||
|
||
| bazı sebeplerden dolayı yeni haberim oldu seçimlerden önce iyi ses getirir diye düşünüyorum aslında hem bunu hem ayıp olmazmıyı yayınlasalardı tvde iyi olurdu |
||
|
||
| tam zamanında muthiş bi klip olmuşş..... | ||
|
||
| Akpnin destekçisi fettullah gülen yani nurcular kafasına geçirilen o suratta hakan şükür oda hakan şükür amerikada fettullah güleni ziyaret etmiş ve ona yakınlıgıyla biliniyor ve nurcu diye geçiyor adı. onun bu ara yüz zaman gazetesinin üstüne yapılmış zaten zaman gazetesi akpye iyi güzel haber yazıyor oda normaldir çünkü zaman gazetesi fettullah gülenin ayrıca saman yolu tvde onun mvöden tam zamanında çok güzel bir gönderme | ||
|
||
| bence de iyi olmuş, iyi mesaj vermişler. |
||
|
||
| evet klip gercekten süper olmuş seçim öncesi harika bi klip.. | ||
|
||
| arkadaşlar nurcuları kötü bilmeyin çünkü nurcularında çeşitleri var sizin dedikleniz aslında nurcu bile değil çünkü zamanında fetullah efendinin nur cemaati kurucusu said nursi'ye yaptığı çok büyük bir ayıbı var bundan dolayı onlar kendilerine nurcu dese bile diğer nurcular onları nurcu değil fetullahçı diye isimlendirirler(bilginiz olsun diye söylüyorum) | ||
|
||
Bir kez daha söylerim ki ben, ''Mor ve Ötesi dinliyorum.'' demekten gurur duyuyorum.
|
||
|
||
| çok başarılı bir çalışma olmuş.. Mor Ve Ötesine yakışanda bu.. çok beğendim klibii. ayıp olmazmı da yayınlansa artık :S | ||
|
||
| kutLarım.. | ||
|
||
Bir kez daha söylerim ki ben, ''Mor ve Ötesi dinliyorum.'' demekten gurur duyuyorum. aynen bende katılıyorummm.....ayrıca kutlarım=)
![]() |
||