|
||
Kocaman bir alkış.....
|
||
|
||
seçim öncesi göndermeler güzel olmuş!ayıp olmaz mı ya klip gelir derken süpriz oldu,iyi de oldu
|
||
|
||
benim yeni haberim oldu klipten,duyunca çok şaşırdım bir o kadar da sevindim. süper olmuş gerçekten. ayıp olmaz mı yı beklerken parti geldi
|
||
|
||
bu klipte sanırım nurculara gönderme yapılmış?? öyle mi ?? yoksa başk birine mi ??pek anlayamadım da. biriniz beni aydınlatsanız ii olur.
|
||
|
||
bu klipte sanırım nurculara gönderme yapılmış?? öyle mi ?? yoksa başk birine mi ??pek anlayamadım da. biriniz beni aydınlatsanız ii olur. ![]() açıkça ifade ediliyo zaten vidyoda; partilere yani çeşitli düşünceye sahip onlarca parti bu klipde eleştiriliyor.halkçılığı savunan gerçek solcuların onların rahatını nasıl bozduğu nasıl tadını kaçırdığı anlatılıyor ki zaten içinde faşistine de,sol görünümlü milliyetçilere de,emperyalist uşaklarına da,kapitalistlere de,nurcusuna da tepki gösterilmiş.yani nurcusu değil alayına hitap ediyo |
||
|
||
| bi sorum daha olacaktı. gazetede aykta duran adam kim?? yani belilrli bi kiiliği var mı?? | ||
|
||
bi sorum daha olacaktı. gazetede aykta duran adam kim?? yani belilrli bi kiiliği var mı?? kerem özyeğen sanırım. onun eller cebinde aynı resimleri var bende. |
||
|
||
evt kerem abiye benziyo ama sanki harun abide olabilir
|
||
|
||
| kerem özyeğen o bence de o duruşu var çünkü. | ||
|
||
bu e-klip ve yapılan açıklama grubumuzun espri zekasının çok yüksek olduğunu ve tabi çok iyi laf sokabildiklerini de gösteriyor. tebrikler...
|
||
|
||
| AYIPTIR SORMASI AMA NERDE YAYINLANDI ACABA | ||
|
||
| Eğer resmi siteye üyeysen MVÖ Bülten olarak mailine geliyor, değilsen de Youtube'da izleyebilirsin. | ||
|
||
AYIPTIR SORMASI AMA NERDE YAYINLANDI ACABA www.partinintadinikacirdim.org |
||
|
||
ya niye kendilerinden birinin ayakta resmini maskeli yapsınlarki? anlamadım anlatın
|
||
|
||
| resmi site geri geldi ama http://www.partinintadinikacirdim.org/ hala duruyo:) | ||