|
||
| ya çok kötü bunlar ama süper bişe kolasız yaşayabileceğimi sanmıorum çok sewiorum napiim ya:.( |
||
|
||
| anneciğim!korktum ben daha öğlen kola içmiştim ya ben bayanım bende ilerde kemik erimesini hızlandırır erken cüce olurum erimeden. bunda böyle terk etmeye çalışcağım bunu | ||
|
||
sprite'ın üstüne tanımam o da aynı etkiyi yapıyor mu acaba ![]() uzun zamandır (1 buçuk 2 sene kadar) kola içmiyordum son bir aydır içiyorum ama bıraktım ama dağıtırım(:
|
||
|
||
| valla bende içmemeye basladım | ||
|
||
hiç bir yarırı yok değil örneğin Almayada miğde bulantısına karşı kola veriyorlarmış.. ben de çok kola içerim.. 1 saat içerisinde olanları duyduktan sonra belki bu gün içmem ama yarın gene içerim..
|
||
|
||
ohh olsada içsek buz gibi evet yav bencede ![]()
|
||
|
||
| kola cok sevmıyorum ozellıkle coca cola ama kola yerını gunde en az 4 5 bardak nescafe ıcıyorum | ||
|
||
boşverin yaa atın ölümü arpadan olsun
|
||
|
||
| günde bir bardak light kolanın pek fazla zararının olacağına inanmıyorum yinede ben kolacılara light tavsiye ederim |
||
|
||
| light kolada sadece şeker az diye biliyorum ben... | ||
|
||
evet öyle bu light sigara gibi birşey yaa
|
||
|
||
| ya ben acayip kola bağımlısıyım hatta gece sırf kola içmek için 2-3 gibi uyandığım oluyor.aslında içtiğim zamanda mideme ağrı giriyor ama dayanamıyorum:) | ||
|
||
| bunları daha önce okumuştum.o zaman dan buyana zaten içmiyorum.hiç bir eksikliğini de duymadım.demek ki hiç bir yararı yok muş.zevk için içiliyor zati
|
||
|
||
| kolay pek sevmeem, ama iciyorum, evdekiler seviolar //// | ||
|
||
sevmem fekat icerim ....
|
||