mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Bilimsel Bulgular

Konu: kola içince 1 saat içerisinde vücudumuzda olanlar!!!

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

Man on the Moon 16.10.2007 14:51:15
günde 2 litreye yakın içiyorum.

13 yaşımdan beri çok tüketiyorum.şu anda 27 yaşındayım hesap edin taş gibiyim.14,13 seneden beri tüketiyorum bir zararını görmedim.

derler ki içindeki asit ve kafein ses tellerini mahveder.sesini çatlatır vs vs.

21-24 yaşına kadar bir grupta vokal yaptım.hiç bir etkisini görmedim.sesim maşallah taş gibi halla.

yok kireç çözücü yerine kullanın,yok vs vs yerine kullanın gibi geyiklerde saçma ve yalnıştır.

dünyanın tüketilen en büyük içecek firmasının,en büyük ürünü bu kadar zararlı olsa devletler ve sivil kuruluş örgütleri tarafından çoktan kapatılırdı.

örnek;redbull un içinde votka ve tslogorin denilen bir madde olduğu ve karaciğerde yağlanma yaptığı için yasaklandı.

vs vs vs...

şunu söylim arkadaşlar size

dünyada günde 1.000.000 koli den daha fazla kola tüketiliyor.%70 payı coca cola alırken,%30 pay da pepsi nin.

meyvasuyu,ayran,çay,kahve gibi ürünlerde günde 230.000 koli tüketiliyor.

bende olsam bende bu durumda kola ya çamur atardım.

kola iyidir hoştur,lezzetlidir,yeni bardağa koyulmuş soguk bir koladan ilk yudumu almanın zevki gibi yoktur.

şu bir gerçektir ama,kola içtikçe dişlerim beyazlıyor.çünkü dişlerin üstündeki yerleşen plak tabakları eriterek yok ediyor.sürekli içenler bilecektir bu mevzuyu.

Ssimsiyah 16.10.2007 14:54:48
ben aLLaha şükür ki bi kaç aydır bıraktım....ama benim kuzenLerimden bazıLArı   su gibi içiyor cidden ...lıkır lıkır...Smiley zararLarını anLattıkça diyorki hani diyo kola mideyi deliyordu kaç senedir niye delmedi korkmuşmu faLan SmileySmileyCheesy

kelimeleri kısaltmadan yazalım.

the-suffering 16.10.2007 15:16:57
kola sevmıyorum Angry

yıldızelif 11.11.2007 00:10:00
içmemeye çalışıyorum ama olmuyor Roll Eyes

burakpurple 11.11.2007 16:18:40
en iyisi gazoz bence  .

prenses23 11.11.2007 16:20:59
Savaş resmen başlamış durumda!hala boğazından coca-cola geçebiliyorsa hala mc donalds ın hamburgerlerini yiyebiliyorsan hala marlbora içiyorsan lanet et kendine! Kökenin ne olursa olsun şehitlerimize üzülüyorsan Amerikaya para verip onların pkk'ya silah yollamalarına izin verme toplu boykot hareketi zamanı hepimiz birlik olalım!

ahmet347 12.11.2007 14:34:34
Savaş resmen başlamış durumda!hala boğazından coca-cola geçebiliyorsa hala mc donalds ın hamburgerlerini yiyebiliyorsan hala marlbora içiyorsan lanet et kendine! Kökenin ne olursa olsun şehitlerimize üzülüyorsan Amerikaya para verip onların pkk'ya silah yollamalarına izin verme toplu boykot hareketi zamanı hepimiz birlik olalım!
evet. öyle ama cola turka nında çok farklı yerlere gittigi söylenemez...
valla ben heineken içerim arkadaş. üstündeki kızılyıldıza baktıkca bi hoş oluyorum Cheesy

deborah 12.12.2007 17:20:16
ben colayı zaten hiç içmem sevmem de Wink....herhalde en sevdiğim yönlerimden biri de bu Smiley

ukzoy 22.12.2007 21:02:53
Bir ara koladan son derece soğumuştum, ama son sıralarda yine içmeye başladım. Şaka değil gerçekten de bağımlılık yapacak derecede içinde kimyasal maddeler -kafein olabilir adı eksik bilgi vermeyeyim- bulunuyor. Önemsemeyip içiyordum, ama galiba o tattan yine uzak kalacağa benziyorum, şu yazıdan sonra, zaten kalsiyum dışarıdan alınması gereken bir maddeydi galiba, olanı da dışarıya atıyoruz..

Alıntı
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.

Kola içmeyelim öyleyse, vücudumuzu yavaşça zedelemeyelim, değmez..

merve_mor 29.12.2007 14:45:12
kola pehh pek sevmem eve alındığında bir bardak içerim işte hiç ayy canım kola istedi dediğimi hatırlamam vişne suyu varken kolaya dönüp bakmam bile Grin
ben zaten kola içmiyorum.kola içenler düşünsün valla. ben içerim buz gibi biramı Grin
hehe evet birada var demi koladansa birayı tercih ederim daha iyi illa asitle zarar görceksem bari alkolda olsunda tam olsun(gerçi biradaki alkolde alkolse artık) Grin
kolada da az da olsa alkol var Smiley
duymuştum böyle bişey ama pek inanasım gelmiyor nedense.kolanın  içine fare kanı koyuyorlar demişlerdi bana ağzımla değil başka bi tarafımla gülmüştüm yani  Cheesy
alkol olması daha inandırıcı ama  Smiley

kola erkek adamı bozar diye bi dedikodu atılsa ortaya eminim cola satışları azalır  Grin
yada kola kırışıklıklara sebep falan diye  Cheesy
bence gereksiz içecek kola.bizde kola alınmaz zaten.meyve suyu alınır bizde.ben zaten vişne suyu,kahve,sıcak çikolata içerim  Smiley
kola erkek adamı bozar  Cheesy  Cheesy  Cheesy

rumeysa 29.12.2007 14:48:35
su colada fare kani varmis olayi seyden geliyo galiba.. colanin icinde büyük miktarda pancar oldugu icin ve pancarlarin büyüdügü yerlerde cok fazla fare varmis ve makinalar pancarlari toplarken hic bakilmiyormus hani icinde fare varmi diye, sonrada direkt karisimin icine farelerde giriyormus.. Undecided
bana öyle dendi..yani bu gibi birseydi Grin ama pek inanasim yok..

merve_mor 30.12.2007 18:32:43
olabilir rümeysacım bana direk konuluyormuş die söylediler  Undecided
direk konsa ne farkeder ki?
ne güzel işte  Grin
fareli fareli ohh afiyet olsun  Grin

ahmet347 31.12.2007 10:17:35
aman fare kanı, inek boku, öküz gözüymüş  Tongue bunlara inanan var mıdır ya?

burakpurple 31.12.2007 19:43:01

fare kanı değil.fare pisliği.

merve_mor 01.01.2008 11:08:37

fare kanı değil.fare pisliği.
ooo o daha güzel  Grin  Grin
iyi gider ya asitle fare pisliği ohh  Grin
afiyet bal şeker olsun içenlere  Grin  Cheesy  Cheesy

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6