|
||
ben hiç sevmemıstımm hiç cola gıbı bı alıskanlıgım olmadı
|
||
|
||
| Ben zaten sevmem ve icmem. | ||
|
||
kendilerinden nefret ederim ki o da beni sevmez.ya zararlı olduğunu zaten biliyordum da bu kadarını yeni öğrendim.zaten bir süre içmedikten sonra ihtiyaç da hissetmezsiniz içince rahatsız da olursunuz böyle bir içecek işte =)
|
||
|
||
bir daha kola içmeyeceğim.bütün msndekiler yollayacağım bu maili.kola içen kalmasınn.kampanyası...
|
||
|
||
kolayı zaten hiç sevmem ve içmem ....
|
||
|
||
Kolayı çok severim vazgeçemem olmazsa olmazlarımdan.. Zararlarını bilse de içesi geliyor insanın gerçekten ama bundan sonra bir denicem bırakabiliyormuyum diye. Bilgiler için teşekkürler...
|
||
|
||
ya ben küçükken bana kola içirmeye çalışmışlar ben içmemişim hiç sevmemişim tadını o zamandan beri içmiyorum ama arada bazen de içiyorum çok seyrek olsa da ama bikere çok içmiştim hastanelik oldum ya birdaha hayatta o kadar içmem
|
||
|
||
| şu kola hakkında o kadar çok dedikodu var kii (geliri israile gidiyor israil de silaha dönüştürüyor, içine fare karışıyor,müslümanlığa hakaret v.s) ama nedense türkiye bayılıyor kolayaa ve bende bi ara bağımlısıydım içtikçe içesim geliyordu bıraksalar şişeyi devirirdim anındaa (bazen bu oluyorduu) sonra bi dedikodu daha çıktı insanın boyunun uzamasını engelliyormuş gençler için çok zararlı aslını pek bilmiyorum ben de aaama söz konusu boy olunca ben de bbıraktım işte | ||
|
||
şu kola hakkında o kadar çok dedikodu var kii (geliri israile gidiyor israil de silaha dönüştürüyor, içine fare karışıyor,müslümanlığa hakaret v.s) ama nedense türkiye bayılıyor kolayaa ve bende bi ara bağımlısıydım içtikçe içesim geliyordu bıraksalar şişeyi devirirdim anındaa (bazen bu oluyorduu) sonra bi dedikodu daha çıktı insanın boyunun uzamasını engelliyormuş gençler için çok zararlı aslını pek bilmiyorum ben de aaama söz konusu boy olunca ben de bbıraktım işte ercan abim o kadar çok kola içmesine rağmen boyu 2 metre. |
||
|
||
aaa :(bunlar çok kötü bi daha içmiyorum kola mola
|
||
|
||
şu kola hakkında o kadar çok dedikodu var kii (geliri israile gidiyor israil de silaha dönüştürüyor, içine fare karışıyor,müslümanlığa hakaret v.s) ama nedense türkiye bayılıyor kolayaa ve bende bi ara bağımlısıydım içtikçe içesim geliyordu bıraksalar şişeyi devirirdim anındaa (bazen bu oluyorduu) sonra bi dedikodu daha çıktı insanın boyunun uzamasını engelliyormuş gençler için çok zararlı aslını pek bilmiyorum ben de aaama söz konusu boy olunca ben de bbıraktım işte ercan abim o kadar çok kola içmesine rağmen boyu 2 metre.
|
||
|
||
| ben birkaç yıldır kola içmiyorum içtiğim zamanlar bağımlı olmuştuk ailece ama zararı çok yararı hiç yok(sadece uykuyu kaçırmaya yararmış) ayrıca bir zamanlar tubitakın araştırması sonucu gazlı bütün içeceklerde alkol bulunmakta hatta ülker açıklamasında bunu yalanlamadı eğer alkol olmazsa çözelti oluşmaz dediler |
||
|
||
gerçekten bu kadar çok zararı olduğunu bilmiyordum!!!yarım saat önce falan içmiştim hayır!!!
|
||
|
||
| Ben şu anda içiyorum ve bir değişiklik yok bağımlılk yaptı bende ah ah seviyorum keratayı buz gibi ama sadece bir marka içiyorum.... | ||
|
||
şu kola hakkında o kadar çok dedikodu var kii (geliri israile gidiyor israil de silaha dönüştürüyor, içine fare karışıyor,müslümanlığa hakaret v.s) ama nedense türkiye bayılıyor kolayaa ve bende bi ara bağımlısıydım içtikçe içesim geliyordu bıraksalar şişeyi devirirdim anındaa (bazen bu oluyorduu) sonra bi dedikodu daha çıktı insanın boyunun uzamasını engelliyormuş gençler için çok zararlı aslını pek bilmiyorum ben de aaama söz konusu boy olunca ben de bbıraktım işte ercan abim o kadar çok kola içmesine rağmen boyu 2 metre. ![]() Ben anladım benim boyum bu yüzden kısa ben de kara düşünüyordum niye kısa diye
|
||