|
||
sebepden dolayı üzüldüm tabi. kerem bi tane ona bişi olmasın ![]() herhangi bir sebebden dolayı bu etkinliğe katılmadıkları için sevindim açıkcası.. not: dışarıda atılan pkk ve öcalan sloganlarını çok önceden tahmin etmiştim. Bunu mor ve ötesi önceden göremedimi? Siz söyleyin fanlar şimdi yakıştımı mor ve ötesine? |
||
|
||
| kesinlikle altında yatan neden benim ilk mesajlarda söylediğim neden olsa gerek sonu belliydi demiştim |
||
|
||
sebebden dolayı üzüldüm tabi. kerem bi tane ona bişi olmasın pkk öcalan sloganları...mor ve ötesi eminim onlar hakkında bizden daha çok şey biliyordur ![]() herhangi bir sebebden dolayı bu etkinliğe katılmadıkları için sevindim açıkcası.. not: dışarıda atılan pkk ve öcalan sloganlarını çok önceden tahmin etmiştim. Bunu mor ve ötesi önceden göremedimi? Siz söyleyin fanlar şimdi yakıştımı mor ve ötesi ne? bayaa bir merak ediyorum bu konuyu keşke sorabilme imkanım olsa kendilerine.
|
||
|
||
| nolursa olsun harunu gördüm gayet iyiydi en azından kendisi söyleyebilirdi durumu bi anda böyle bi olay olması açıkcası bizleri çok üzdü.mor ve ötesinin görüşleri bizim için çok önemli çünkü.grubun tüm elemanları mı kötüydü o gün...çok üzüldük biz gerçekten | ||